Verse ravioli van De Pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid - met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van tuinbonen en ricotta.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Garlic
40 g
Chopped onion
100 g
Courgetti
2.5 g
Fresh tarragon
140 g
Broad bean ravioli
100 milliliters
Cooking cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
75 g
Spinach
25 g
Grated Italian cheese
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
[Plant-based] butter
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een grote hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Pers de knoflook of snijd fijn.Bak de knoflook, gesneden ui en courgette-spaghetti 5 minuten aan met een flinke snuf zout.
Tip: Kook je voor meer dan 4 personen? Kook de ravioli dan 4 - 6 minuten in een aparte pan met kokend water.
Ris ondertussen de blaadjes van de dragon en snijd fijn.Voeg de verse ravioli, dragon en kookroom toe aan de hapjespan. Dek af en laat 4 - 6 minuten zachtjes koken. Schep halverwege om.
Haal het deksel van de pan en scheur de spinazie hand voor hand klein boven de pan. Roer tussendoor goed door de saus. Roer vervolgens 3/4 van de geraspte Italiaanse kaas door de pasta. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de ravioli over diepe borden. Garneer met de overige Italiaanse kaas.