Skip to main content
Portobello uit de oven met verse rozemarijn
Portobello uit de oven met verse rozemarijn

Portobello uit de oven met verse rozemarijn

Met zachte geitenkaas, knapperige walnoten en honing

De portobello vindt zijn herkomst in Italië en is familie van de kastanjechampignon. Door zijn grote afmeting is de paddenstoel perfect om te vullen. In dit recept doe je dat met geitenkaas en breng je de portobello extra op smaak met honing en verse rozemarijn.

Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Noten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total35 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

300 g

Roodschillige aardappelen

½ bunch

Verse rozemarijn

½ unit

Rode ui

½ unit

Courgette

1 unit

Portobello

40 g

Verse geitenkaas

(Contains: Melk (inclusief lactose))

15 g

Walnoten

(Contains: Noten May be present: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

½ teaspoon

Honing

to taste

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2824 kJ
Calories675 kcal
Fat32 g
Saturated Fat8.3 g
Carbohydrate73 g
Sugar16.8 g
Dietary Fiber10 g
Protein20 g
Salt0.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove
Wok with Lid
Parchment Paper
Baking Sheet

Cooking Steps

Aardappelen snijden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de aardappelen (roseval) grondig, snijd de aardappelen in de lengte doormidden en daarna in lange, smalle parten. Ris de blaadjes van de takjes rozemarijn en hak de blaadjes fijn.

Aardappelen bakken
2

Verhit de helft van de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de aardappelen met de helft van de rozemarijn, peper en zout, afgedekt, 25 – 30 minuten op middelhoog vuur. Haal in de laatste 5 minuten de deksel van de pan.

Courgette en ui snijden
3

Snijd ondertussen de rode ui in ringen en snijd de courgette in dunne plakken.

Portobello vullen
4

Leg de courgette en rode ui op een bakplaat met bakpapier. Leg de portobello er met de open kant naar boven bij en vul de portobello met de geitenkaas. Besprenkel met de overige olijfolie en de honing en bestrooi met de overige rozemarijn, peper en zout. Bak 15 minuten in de oven.

Walnoten hakken
5

Hak ondertussen de walnoten grof. Strooi de walnoten na 10 minuten over de bakplaat met groenten.

Serveren
6

Verdeel de aardappelen en portobello met ovengroenten over de borden. Besprenkel naar smaak met extra vierge olijfolie.

More delicious recipes with similar ingredients

Vezelrijke crackers met verse geitenkaas, avocado en alfalfa

Vezelrijke crackers met verse geitenkaas, avocado en alfalfa

Farfalle met geroosterde groenten en feta

Farfalle met geroosterde groenten en feta

Met groene kruiden, olijven en kappertjes
Gepaneerde heekfilet met gebakken krieltjes

Gepaneerde heekfilet met gebakken krieltjes

met ravigotesaus en een frisse salade van courgettelinten en tomaat
Bruschetta met asperges en coppa di Parma

Bruschetta met asperges en coppa di Parma

met mozzarella, balsamicosaus en een salade van gegrilde groenten
Champignonrisotto van orzo

Champignonrisotto van orzo

met courgette, walnoten en Italiaanse kaas
Romige pasta pesto met kip

Romige pasta pesto met kip

met courgette en cherrytomaatjes
Ovenschotel van zomergroenten met ricotta

Ovenschotel van zomergroenten met ricotta

met vers basilicum en zelfgemaakte croutons
Mediterrane spaghetti met courgette en mozzarella

Mediterrane spaghetti met courgette en mozzarella

met cherrytomaten, olijven en verse groene kruiden
Ratatouille met pestokrieltjes uit de oven

Ratatouille met pestokrieltjes uit de oven

met ricotta en pompoenpitten
Pizza-portobello's

Pizza-portobello's

met gebakken krieltjes en salade
Kipfilethaasjes met pesto-krieltjes

Kipfilethaasjes met pesto-krieltjes

met courgette en paprika
Lauwwarme krieltjessalade met zalmsnippers

Lauwwarme krieltjessalade met zalmsnippers

met sperziebonen en courgettelinten
Veggie + protein - Orzo met courgette en cherrytomaten

Veggie + protein - Orzo met courgette en cherrytomaten

met rundergehakt als extra
Feta uit de oven met orzo

Feta uit de oven met orzo

met tomatentapenade en geroosterde paprika
Pangasiusfilet met kruidige tomatenorzo

Pangasiusfilet met kruidige tomatenorzo

met kappertjes, peterselie en courgette
Romige pasta met kippendijreepjes

Romige pasta met kippendijreepjes

met courgette, paprika en semi-gedroogde tomaten
Zalm in hoisinsaus met ovenrijst

Zalm in hoisinsaus met ovenrijst

met geroosterde courgette en wortel
Snelle spaghetti bolognese met parmezaanse kaas

Snelle spaghetti bolognese met parmezaanse kaas

met wortel, courgette, ontbijtspek en rucola
Double veggie - Wortel-pompoenburger met gebakken groenten als extra

Double veggie - Wortel-pompoenburger met gebakken groenten als extra

met paprika-aardappelen en aioli
Groentenuggets met zoet-pittige chilimayonaise

Groentenuggets met zoet-pittige chilimayonaise

met frieten van aardappel en paarse wortel

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

pick 'n' mix toppings: lemon yogurt sauce, parsley, tomato & more!
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes

This week's must-try HelloFresh recipes

Cheesy Chicken Caprese Loaded Fries

Cheesy Chicken Caprese Loaded Fries

with basil mayonnaise, cherry tomatoes & bell pepper
Chicken Soup with Mexican-Style Spices & Cheddar

Chicken Soup with Mexican-Style Spices & Cheddar

with crispy tortilla ribbons & cream cheese
Supergreen Pork Rigatoni Alla Ragù Bianco

Supergreen Pork Rigatoni Alla Ragù Bianco

hidden courgette & spinach! | with Parmigiano Reggiano & pistachios
Venison Meatballs in Fusion BBQ-Curry Sauce

Venison Meatballs in Fusion BBQ-Curry Sauce

with potato wedges & green beans
Hot Smoked Salmon Poké Bowl

Hot Smoked Salmon Poké Bowl

with avocado-mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Tortelloni Al Forno in Creamy Blue Cheese Sauce

Tortelloni Al Forno in Creamy Blue Cheese Sauce

with courgette, leek & Italian seasoning
Vietnamese-Inspired Meatball Pitas with Ponzu Mayo

Vietnamese-Inspired Meatball Pitas with Ponzu Mayo

with rainbow salad & Thai basil
Chipotle Shrimp Tacos with Avocado & Mango

Chipotle Shrimp Tacos with Avocado & Mango

with zhoug, corn & lime mayonnaise
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Teriyaki Salmon with Udon Noodles & Lime

Teriyaki Salmon with Udon Noodles & Lime

with stir-fried pak choi, carrot & Romano pepper
Steak with Onion Jus & Parmigiano Reggiano

Steak with Onion Jus & Parmigiano Reggiano

over cauliflower purée with arugula salad
Pasta Salad with Chicken & Avocado

Pasta Salad with Chicken & Avocado

with Greek-style cheese & honey-mustard dressing
Spaghetti in Creamy Chicken Curry Sauce

Spaghetti in Creamy Chicken Curry Sauce

with roasted Romano pepper, fresh herbs & tomato salad
Hamburger Deluxe with Bacon & Egg

Hamburger Deluxe with Bacon & Egg

on brioche with truffle mayo & cherry tomato salad
Veggie No-Chicken & Broccoli Gratin

Veggie No-Chicken & Broccoli Gratin

with panko topping & homemade cheese sauce
'Huevos Ahogados' with Avocado & Cheese

'Huevos Ahogados' with Avocado & Cheese

Mexican-style poached eggs in tomato sauce
Chicken Noodles in East Asian-Style Sauce

Chicken Noodles in East Asian-Style Sauce

with courgette, bell pepper & cashews
Tomato Risotto with Shrimp

Tomato Risotto with Shrimp

with arugula salad, basil & lemon
Creamy Courgette Lasagne

Creamy Courgette Lasagne

with fresh pasta sheets & spinach
Creamy Eggplant Penne with Parmigiano Reggiano

Creamy Eggplant Penne with Parmigiano Reggiano

with sundried tomatoes, fresh basil, arugula & lamb's lettuce