De blaadjes van de radijsjes kun je ook eten en zijn zelfs supergezond - spoel goed af, snijd fijn en gebruik als extra garnering.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
½ piece
Avocado
½ bunch
Radish
50 g
Edamame
75 g
Jasmine rice
½ sachet(s)
Sweet chili sauce
10 g
Garlic-ginger-chili mix
½ sachet(s)
Furikake
½ sachet(s)
Cornflour
90 g
Seasoned tofu cubes
1 tablespoon
Sunflower oil
1 teaspoon
White wine vinegar
½ tablespoon
[Reduced salt] ketjap manis
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
1 tablespoon
Sugar
to taste
Salt and pepper
Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle rijst, maar gebruik 2/3. De overige rijst kun je in de koelkast bewaren voor de volgende dag.
Tip: Doe dit vlak voordat je de tofublokjes gaat bakken. Zo voorkom je dat de maizena plakkerig en de tofu minder knapperig wordt.