Skip to main content
Paasontbijt

Paasontbijt

Met een broodhaantje, ciabatta en ei

3.8
(2)

Fijne Pasen!

Allergens:
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Ei
Lupine
Noten
Sesamzaad

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total10 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

2 unit

Witte ciabatta

(Contains: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

2 unit

Ei

(Contains: Ei)

3 unit

Perssinaasappel

3 unit

Grapefruit

2 unit

Broodhaantje

(Contains: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose), Ei, Lupine, Noten, Sesamzaad)

30 g

Frambozenjam

Not included in your delivery

to taste

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3807 kJ
Calories910 kcal
Fat29 g
Saturated Fat12 g
Carbohydrate122 g
Sugar40.9 g
Dietary Fiber9 g
Protein34 g
Salt2.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven. Zorg ondertussen dat de eieren net onder water staan in een pan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 5 – 7 minuten naar wens hard of zacht. Spoel daarna goed af onder koud water.

2

Pers de sinaasappels en de grapefruits uit. Meng het sap in een grote kan.

3

Snijd de ciabatta open en pel de eieren. Besmeer de ciabatta met roomboter , beleg met het ei en breng op smaak met peper en zout. Serveer het broodhaantje met de frambozenjam. Serveer een glas sinaasappelgrapefruitsap naast het ontbijt.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes