Skip to main content
Nachoschotel met pulled pork

Nachoschotel met pulled pork

met cheddar, verse koriander en witte-kaassalsa

3.9
(1,4K)

Pulled pork is niet weg te denken uit de Amerikaanse BBQ-cultuur. Het is zelfs zó populair dat ze er een National Pulled Pork Day voor hebben!

Allergens:
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total15 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Paprika

½ unit

Rode ui

75 g

Mais

3 unit

Tacoschelpen

100 g

Passata

100 g

Pulled pork

13 g

Geraspte cheddar

(Contains: Melk (inclusief lactose))

½ unit

Limoen

5 g

Verse koriander

(May be present: Selderij)

25 g

Witte kaas

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

½ tablespoon

Rode wijnazijn

½ teaspoon

Suiker

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3289 kJ
Calories786 kcal
Fat50 g
Saturated Fat25 g
Carbohydrate53 g
Sugar19 g
Dietary Fiber8 g
Protein26 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Casserole with Lid
Baking Sheet with Baking Paper
Salad Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden.Snijd de paprika in reepjes. Snijd de rode ui in dunne halve ringen. Giet de mais af.Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel op hoog vuur. Bak de paprika, de helft van de rode ui en de helft van de mais 2 minuten.

Bakken
2

Breek de taco's in stukken en verdeel ze over een bakplaat met bakpapier. Bak 4 - 5 minuten in de oven.Voeg de passata, de pulled pork, peper en zout toe aan de hapjespan en roer goed door. Verwarm 5 minuten.Strooi daarna de cheddar eroverheen en verlaag het vuur. Dek de pan af en laat even staan zodat de kaas smelt.

Garnering snijden
3

Pers ondertussen de helft van de limoen uit in een saladekom en snijd de andere helft in parten. Voeg per persoon: 1/2 el rodewijnazijn, 1/2 tl suiker, een snuf zout toe aan de saladekom. Voeg de overige ui toe en schep goed om. Snijd de koriander grof en verbrokkel de witte kaas.

Serveren
4

Voeg vervolgens de witte kaas, de koriander en de overige mais toe aan de saladekom.Verdeel de nacho's over de borden en schep de saus met pulled pork eroverheen. Serveer met de witte-kaassalsa en garneer met de limoenparten.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes