Skip to main content
Naanpizza met vegetarisch gehakt
Naanpizza met vegetarisch gehakt

Naanpizza met vegetarisch gehakt

met gemarineerde tomaat en pesto-roomkaas

4.1
(136)

Minder vlees eten is niet alleen goed voor ons, maar ook voor de planeet. Wist je dat je 101 liter water bespaart door een week geen vlees te eten?

Tags:
Veggie
Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Cashewnoten
Gerst
Soja
Tarwe

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ piece

Onion

25 g

Cream cheese

(Contains: Melk (inclusief lactose))

20 g

Green pesto

(Contains: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten May be present: Pinda's, Noten)

20 g

Lamb's lettuce

½ piece

Tomato

½ piece

Bell pepper

75 g

Magic Mince from the Vegetarian Butcher®

(Contains: Gerst, Soja)

½ piece

Garlic

1 piece

Naan with herbs

(Contains: Tarwe May be present: Melk (inclusief lactose))

½ sachet(s)

Italian seasoning

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olive oil

½ teaspoon

Balsamic vinegar

½ tablespoon

[Plant-based] butter

to taste

Extra virgin olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2898 kJ
Calories693 kcal
Fat32.2 g
Saturated Fat9.2 g
Carbohydrate64.5 g
Sugar11.6 g
Dietary Fiber14.4 g
Protein29.9 g
Salt2.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Salad Bowl
Small Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snipper de ui. Snijd de paprika in reepjes. 
  • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de paprikareepjes 3 - 4 minuten. Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Voeg de ui, het vegetarisch gehakt, de Italiaanse kruiden en de helft van de knoflook toe en bak 4 - 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Tomaat marineren
2
  • Bak het naanbrood 4 - 6 minuten in de oven. 
  • Meng in een saladekom de extra vierge olijfolie, de overige knoflook en 1/2 tl zwarte balsamicoazijn per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
  • Snijd de tomaat in blokjes. Meng de tomaat door de dressing.
Naanpizza afmaken
3
  • Draai het vuur van de koekenpan met vegetarisch gehakt naar hoog, voeg 1/2 el roomboter toe en blus de pan af met 1 el water per persoon. Bak nog 1 minuut, of tot het water is verdampt.
  • Meng in een kleine kom de roomkaas met de groene pesto.
  • Besmeer de naanpizza's met het roomkaas-pestomengsel.
  • Schep het vegetarisch gehakt en de groenten erop.
Serveren
4
  • Verdeel de pizza's over de borden.
  • Meng de veldsla met de gemarineerde tomaat.
  • Verdeel wat salade over de pizza en serveer de overige salade ernaast.

Weetje: Wist je dat tomaten rijk zijn aan het antioxidant lycopeen? Antioxidanten beschermen onze cellen en organen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen afkomstig van bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.

This week's must-try HelloFresh recipes

Salmon in Sour Cream & Chive Sauce

Salmon in Sour Cream & Chive Sauce

over mashed potatoes with tomato-cucumber salad
Chicken with Giant Couscous & Herbed Cheese Cubes

Chicken with Giant Couscous & Herbed Cheese Cubes

with lamb's lettuce, cucumber & bell pepper
Orzo à la 'Fata Morgana'

Orzo à la 'Fata Morgana'

with beef & Middle Eastern Spices
Triple Onion Hotdog with Apple Salad

Triple Onion Hotdog with Apple Salad

with crispy onions, onion chutney & caramelised onions
Sinister Smoked Sausage with Sauerkraut & Bacon Lardons

Sinister Smoked Sausage with Sauerkraut & Bacon Lardons

with blood-red apple & mashed potatoes
Loaded Steak Burrito Bowl with Avocado & Salsa

Loaded Steak Burrito Bowl with Avocado & Salsa

with cheesy nachos, sour cream & fragrant rice
Fusion Chicken Meatloaf with Coconut Curry Udon

Fusion Chicken Meatloaf with Coconut Curry Udon

one simple recipe with extra flavours for parents!
Veggie Sausages with Garlicky Za'atar Sour Cream

Veggie Sausages with Garlicky Za'atar Sour Cream

with baby potatoes, parsley & roasted vegetables
Sweet Sesame Steak Strips with Crispy Onions

Sweet Sesame Steak Strips with Crispy Onions

over golden rice with carrot & courgette
Fang-tastic Flammekueche with Basil Crème & Monster Mozzarella

Fang-tastic Flammekueche with Basil Crème & Monster Mozzarella

with courgette ribbons & frighteningly fresh side salad
Hard Shell Beef Tacos

Hard Shell Beef Tacos

with sour cream & salsa
Harissa Portobello Bulgur Bowl with Spicy Yogurt Sauce

Harissa Portobello Bulgur Bowl with Spicy Yogurt Sauce

with smoky chickpeas & tomato-cucumber salad
Max & Moritz's Favourite Flammekueche

Max & Moritz's Favourite Flammekueche

with mozzarella, apple & leek
Cheese Fondue with Venison Meatballs & Crudités

Cheese Fondue with Venison Meatballs & Crudités

with bacon-wrapped broccolini & roasted cauliflower
Shrimp Laksa-Style Noodle Soup with Thai Basil

Shrimp Laksa-Style Noodle Soup with Thai Basil

in fragrant coconut broth with fresh lemongrass & courgette
Cod in Caper Butter with Samphire Mafaldine

Cod in Caper Butter with Samphire Mafaldine

with lemon, broccoli & Sicilian-style herbs
Chicken with Serrano Ham & Parmesan Potatoes

Chicken with Serrano Ham & Parmesan Potatoes

with bruschetta dip & eggplant-arugula salad
Hauntingly Hearty Cheddar Sausage Stew

Hauntingly Hearty Cheddar Sausage Stew

with freakish fries & endive slaw
Plant-Based Chicken in Peanut Curry Sauce

Plant-Based Chicken in Peanut Curry Sauce

over rice with Romano beans & mango chutney
Cottage Pie with Pork & Gouda

Cottage Pie with Pork & Gouda

with courgette, bell pepper & sweetcorn