De vegetarische kipstukjes zijn gemaakt van tarwekorrels. Ze hebben een vezelachtige structuur en zitten vol ijzer en vitamine B12.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ unit
Paprika
½ unit
Rode ui
1.5 teaspoon
Mexicaanse kruiden
80 g
Vegetarische kipstukjes
(Contains: Ei, Gluten, Soja)
1 unit
Tomaat
3 unit
Mini-tortilla's
(Contains: Gluten)
½ unit
Avocado
½ tube
Little gem
¼ unit
Limoen
½ tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de paprika in blokjes. Snipper de rode ui.Verhit 1/2 olijfolie per persoon in een hapjespan en bak de Mexicaanse kruiden 1 minuut aan.Bak de rode ui en vegetarische kipstukjes 3 minuten mee op hoog vuur. Voeg de paprika toe en bak nog 3 minuten op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de tomaat in blokjes. Voeg de tomaat toe aan de hapjespan en verhit 2 minuten mee. Leg de tortilla's op een stapel, pak in in aluminiumfolie en leg in de oven. Laat de tortilla's in ongeveer 3 minuten warm worden.
Snijd ondertussen de avocado doormidden en verwijder de pit en schil. Prak het vruchtvlees in een kleine kom en breng op smaak met peper en zout. Snijd de little gem in reepjes. Snijd de limoen in partjes.
Verdeel de little gem over de tortilla's. Schep er de vegetarische kipstukjes met groenten bovenop. Garneer met een grote lepel geprakte avocado. Knijp er een partje limoen boven uit.