Het voordeel van gember is dat je het lang kunt bewaren. In een afgesloten zakje in de koelkast kun je ongeschilde en ongesneden gember zo’n 3 tot 4 weken bewaren. Je kunt het ook prima invriezen.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
100 g
Greek-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
200 g
Potatoes
½ piece
Garlic
½ piece
Onion
½ piece
Carrot
½ piece
Eggplant
½ piece
Courgette
½ piece
Lemon
1 teaspoon
Fresh ginger
20 g
Chopped dates
(May be present: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
5 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present: Selderij)
½ sachet(s)
Ras el hanout
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
1 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!
Tip: Let jij op je zoutinname? Garneer de maaltijd met de helft van de witte kaas. De overige witte kaas kun je de volgende dag bijvoorbeeld in een lunchsalade verwerken, of gebruiken om je belegde boterham te garneren.