
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Deze geroosterde baguette met romig-frisse avocado en ei gaat perfect samen met de warme tomatensoep met gehaktballetjes!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
2 piece
White demi-baguette
(Contains: Rogge, Tarwe May be present: Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)
2 piece
Avocado
1 piece
Lime
10 g
Fresh flat leaf parsley & coriander
125 g
Red cherry tomatoes
4 piece
Egg
(Contains: Ei)
50 g
Feta
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1000 milliliters
Fresh tomato soup with meatballs
(Contains: Melk (inclusief lactose), Soja, Gluten May be present: Noten, Lupine, Vis, Selderij, Ei, Mosterd, Soja, Pinda's, Zwaveldioxide en sulfiet)
1 tablespoon
Olive oil
4 tablespoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper
In deze stap vind je een makkelijke bereiding van de eieren. Lijkt het je leuk om de eieren te pocheren? Volg dan de bereidingswijze in de volgende stap.
Tip: Kook de eieren 6 minuten voor een zachtgekookt ei. Wil je een hardgekookt ei? Kook dan 10 minuten.