Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Deze camembert uit de oven combineer je samen met rozemarijn, pikante uienchutney en walnoten. Serveer samen met het stokbrood en geniet van heerlijke combinatie bij de borrel - of als voorgerecht!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Garlic
1 sprig
Fresh rosemary
20 g
Chopped walnuts
(Contains: Walnoten May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
40 g
Onion chutney
2 piece
White demi-baguette
(Contains: Tarwe, Gerst, Rogge May be present: Noten, Sesamzaad, Lupine, Gluten, Melk (inclusief lactose), Soja)
240 g
Camembert
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
to taste
Salt and pepper
Tip: Als je te ver doorsnijdt dan vloeit de camembert over de rand.