Skip to main content
Brandt & Levie worstenbroodjes

Brandt & Levie worstenbroodjes

met smokey tomatenketchup

3.2
(15)

Tags:
Recipe
Allergens:
Mosterd
Tarwe

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total35 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

1 piece

Smoked pork sausage

(Contains: Mosterd)

1 roll(s)

Puff pastry

(Contains: Tarwe May be present: Melk (inclusief lactose))

120 g

Smoky tomato ketchup

Not included in your delivery

to taste

Olive oil

5 tablespoon

Mustard

Nutrition Values

Energy (kJ)3895 kJ
Calories931 kcal
Fat61.9 g
Saturated Fat32 g
Carbohydrate55.9 g
Sugar12 g
Dietary Fiber3.1 g
Protein31.9 g
Salt4.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de rookworst in stukken van 3 cm en halveer de stukken in de lengte.
2
  • Halveer het bladerdeeg in de lengte en snijd in stroken van 3 1/2 cm. 
  • Besmeer de stroken met mosterd en leg op elke strook een stuk worst.
3
  • Vouw het deeg dicht en druk het uiteinde dicht met een vork. Herhaal dit met alle stukken worst en bladerdeeg. Leg de worstenbroodjes op een bakplaat met bakpapier.
  • Maak 2 sneetjes in de bovenkant van de broodjes en smeer in met een klein beetje olijfolie.
  • Bak de worstenbroodjes 20 - 25 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn.
4
  • Serveer de worstenbroodjes met de smokey tomatenketchup.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes