Skip to main content
BBQ box met zalmpakketje, kipsaté, worst en Duitse biefstuk
BBQ box met zalmpakketje, kipsaté, worst en Duitse biefstuk

BBQ box met zalmpakketje, kipsaté, worst en Duitse biefstuk

4p | met stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter, maiskolf en pofaardappel

4.4
(29)

Haal deze zomer met één klik een complete barbecue in huis met de Barbecuebox, inclusief 4 soorten vlees en vis, 4 bijgerechten en verschillende sausjes voor 4 personen.

Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Gerst
Rogge
Mosterd
Ei
Pinda's
Soja

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

g

Baking potato

g

Herbed cream cheese

piece

Corn on the cob

g

Butter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

piece

White demi-baguette

(Contains: Tarwe, Gerst, Rogge May be present: Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

g

Fresh flat leaf parsley & chives

25 g

Mayonnaise

(Contains: Mosterd, Ei)

100 g

Slaw mix

90 milliliters

Coconut milk

2 tube

Peanut butter

(Contains: Pinda's May be present: Noten)

20 milliliters

Ketjap manis

(Contains: Tarwe, Soja)

2 piece

Pork sausage

2 piece

Diced chicken

piece

Skewers

2 piece

Fillet of salmon

25 milliliters

Basil crème

2 piece

Steak haché

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

2 teaspoon

White wine vinegar

2 teaspoon

Mustard

Nutrition Values

Calories2117 kcal
Energy (kJ)8858 kJ
Fat137 g
Saturated Fat61 g
Carbohydrate128 g
Sugar25 g
Dietary Fiber2.1 g
Protein83 g
Salt5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Aluminum Foil
Saucepan
Salad Bowl
Small Bowl

Cooking Steps

Aardappel poffen
1

Was de aardappel en laat de schil zitten. Scheur per persoon een vel aluminium van 30 bij 30 cm en leg er een pofaardappel op. Besprenkel met 1/2 el olijfolie per persoon, peper en zout. Vouw het folie dicht, pof de aardappelen in 35 - 40 minuten op de BBQ en keer regelmatig. Vouw het folie open en snijd de bovenkant van de pofaardappel in. Doe er een eetlepel kruidenkaas op.

Tip: Tip 1: Je kunt met een vork in de aardappel prikken om te testen of hij gaar is. Gaat dit gemakkelijk? Dan is de gepofte aardappel klaar. Tip 2: Is de schil van de aardappel zwart geworden? Dat geeft niet! De schil verbrandt snel en hoef je niet op te eten.

Maiskolf bereiden
2

Leg de maiskolf op een stuk aluminiumfolie van 30 x 30 cm per persoon. Verdeel 1 el roomboter per persoon in klontjes over de maiskolf en breng op smaak met peper en zout. Vouw het aluminiumfolie dicht zodat er geen lucht bij kan komen. Bak de maiskolven 15 - 20 minuten op de BBQ, keer regelmatig. Let op: maak voorzichtig open want er komt hete stoom uit!

Tip: Zitten er nog bladeren en draden rond de maiskolf? Haal deze er dan eerst af.

Bijgerechten maken
3

Voeg de pindakaas toe aan een steelpan met de kokosmelk en de ketjap. Breng al roerend op laag vuur aan de kook. Laat 15 - 20 minuten zachtjes inkoken tot de gewenste dikte. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de demi-baguette 5 - 6 minuten in de oven. Snijd de bieslook en bladpeterselie fijn. Meng in een kleine kom de helft van de verse kruiden met 150 g roomboter, peper en zout. Snijd de demi-baguette in reepjes en serveer met de zelfgemaakte kruidenboter. Meng in een saladekom per persoon: 1 tl mosterd, 1 el mayonaise en 1 tl wittewijnazijn tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Meng de dressing met de kool-peenmix.

Tip: Houd wat van de bladpeterselie apart om de maiskolf mee te garneren.

Barbecueën
4

Rijg de kip aan de spies. Bak de kipsaté 15- 20 minuten op de BBQ en keer regelmatig om. De kipsaté is gaar als het vlees van binnen niet meer roze is. Serveer met de zelfgemaakte pinda-saus.Leg de worsten op de BBQ, bak 10 -12 minuten en keer regelmatig om. Het vlees is gaar als de worst van binnen niet meer roze is. Leg het stukje zalm op een stuk aluminiumfolie, smeer in met de basilicumcrème, peper en zout. Vouw het aluminiumfolie dicht zodat er geen lucht bij kan komen. Bak het zalmpakketje 8 - 9 minuten op de BBQ. Bak de Duitse biefstuk 1 minuut per kant in het midden van de BBQ en laat daarna 3 minuten rusten aan de zijkant van de BBQ. De Duitse biefstuk hoeft niet helemaal doorbakken te zijn. Serveer met de smokey tomatenketchup.

More delicious recipes with similar ingredients

Kruidige groene curry met vis

Kruidige groene curry met vis

met cashewnoten, groenten en limoen
Sloppy Joe Sandwich met kip en paprika

Sloppy Joe Sandwich met kip en paprika

met demi-baguette, kaas en frisse salade
Noedels met knoflookgarnalen

Noedels met knoflookgarnalen

met roerbakgroenten in ketjapsaus
Tom kha kai soep met kip en kokosmelk

Tom kha kai soep met kip en kokosmelk

met rijst, paksoi en champignons
Tjap tjoy met kippendijreepjes

Tjap tjoy met kippendijreepjes

met zilvervliesrijst
Thaise stijl surf & turf met zalm en filet mignon

Thaise stijl surf & turf met zalm en filet mignon

met chimichurri en groene curryrisotto
Veggie + protein - Courgettepasta met garnalen als extra

Veggie + protein - Courgettepasta met garnalen als extra

met mini-romatomaten en basilicum
Double protein - Aardappelsoep met dubbele portie garnalen

Double protein - Aardappelsoep met dubbele portie garnalen

met kokosmelk, verse mais en tomaat
Broodje met zelfgemaakte pulled chicken

Broodje met zelfgemaakte pulled chicken

met ingelegde komkommer en wortel-gembersalade
Veggie + protein - Kikkererwtencurry met garnalen als extra

Veggie + protein - Kikkererwtencurry met garnalen als extra

met zoete aardappel, rijst en mangochutney
Double protein - Mini-tortilla's met dubbele portie garnalen

Double protein - Mini-tortilla's met dubbele portie garnalen

met venkel, rodekool en wortel en limoen
Pita met vegetarische groenteballetjes in pindasaus

Pita met vegetarische groenteballetjes in pindasaus

met geroerbakte spitskool en zoetzuur
Double protein -  Dubbele portie kipspiezen met kokosrijst

Double protein - Dubbele portie kipspiezen met kokosrijst

met satéstokjes van citroengras en zelfgemaakte seroendeng
Double protein - Parelcouscoussalade met gebakken portobello

Double protein - Parelcouscoussalade met gebakken portobello

met dubbele portie Duitse biefstuk
Veggie + protein - Parelcouscoussalade met Duitse biefstuk als extra

Veggie + protein - Parelcouscoussalade met Duitse biefstuk als extra

met avocadodip, witte kaas, tomaat, limoen en koriander
Geweldige gember-gehaktballetjes

Geweldige gember-gehaktballetjes

met frisse noedelsalade
Double protein - Dubbele portie Duitse biefstuk met parelcouscoussalade

Double protein - Dubbele portie Duitse biefstuk met parelcouscoussalade

met gebakken portobello en pestodressing
Rundertartaar met camembertsaus

Rundertartaar met camembertsaus

met een frisse salade met komkommer en appel
Vegetarische kipstukjes met satésaus

Vegetarische kipstukjes met satésaus

met jasmijnrijst, snelle atjar en kroepoek
Broodje hoisin-aubergine met frieten

Broodje hoisin-aubergine met frieten

met gembermayonaise en groene salade met misodressing

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

pick 'n' mix toppings: lemon yogurt sauce, parsley, tomato & more!
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes

This week's must-try HelloFresh recipes

Cheesy Chicken Tostadas

Cheesy Chicken Tostadas

with corn, tomato & lime-dressed salad
Chicken Noodles with Peanuts & Pak Choi

Chicken Noodles with Peanuts & Pak Choi

in black bean sauce with crispy onions & lime
Beetroot Flatbread with Sticky Eggplant & Greek-Style Cheese

Beetroot Flatbread with Sticky Eggplant & Greek-Style Cheese

with homemade hummus & salted almonds
Loaded Hotdog with Kimchi and Bacon

Loaded Hotdog with Kimchi and Bacon

with fries and smashed cucumber salad
Panko-Crusted Chicken with Feta & Black Sesame Seeds

Panko-Crusted Chicken with Feta & Black Sesame Seeds

over arugula with crema di balsamico & roasted vegetables
Smoky Tex-Mex Sloppy Joe with Chipotle Mayonnaise

Smoky Tex-Mex Sloppy Joe with Chipotle Mayonnaise

on a carrot bun with slaw & potatoes
Sweet Potato with Tuna Salad & Avocado

Sweet Potato with Tuna Salad & Avocado

with lentil-carrot salad, Turkish bread & fresh herbs
Butternut Squash with Pecorino & Crispy Sage

Butternut Squash with Pecorino & Crispy Sage

over creamy pearl barley risotto with mushrooms
Loaded Potatoes with Greek-Style Cheese Sauce & Olives

Loaded Potatoes with Greek-Style Cheese Sauce & Olives

with courgette & cherry tomatoes
Burger with Creamy Parmigiano Reggiano Sauce

Burger with Creamy Parmigiano Reggiano Sauce

with potatoes, carrots & green beans
Potato Röstis with Goat's Cheese & Sour Cream Sauce

Potato Röstis with Goat's Cheese & Sour Cream Sauce

with lemon-dressed salad & pumpkin seeds
Plant-Based 'Fish' Fingers with Potatoes & Vegetables

Plant-Based 'Fish' Fingers with Potatoes & Vegetables

one simple recipe with extra flavours for parents!
Hake with Scandi-Style Salad

Hake with Scandi-Style Salad

with potatoes, dill & butter lettuce
Creamy Shrimp Mafaldine

Creamy Shrimp Mafaldine

with leek, tomato & fresh dill
Homemade Bruschetta Cheeseburger

Homemade Bruschetta Cheeseburger

with balsamic potatoes & cucumber salad
Chicken Schnitzel with Homemade Fries

Chicken Schnitzel with Homemade Fries

with sauerkraut slaw, cranberry chutney & parsley
Crispy Chicken Schnitzel Bowl

Crispy Chicken Schnitzel Bowl

with avocado, sweet chili mayo, rice & carrot ribbons
Tortelloni Al Forno in Creamy Blue Cheese Sauce

Tortelloni Al Forno in Creamy Blue Cheese Sauce

with courgette, leek & Italian seasoning
Provençal-Style Meatloaf

Provençal-Style Meatloaf

over rice with roasted vegetables in tomato sauce
Cod with Fresh Tagliatelle & Caponata-Style Stew

Cod with Fresh Tagliatelle & Caponata-Style Stew

with basil, eggplant & toasted almonds