
Door de heek te pocheren - een techniek waarbij je de vis in een vloeistof kookt - geef je het een intensere smaak!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
75 g
Jasmine rice
1 piece
Skin-on hake fillet
(Contains: Vis)
½ piece
Garlic
25 g
Chopped onion
5 g
Ginger paste
50 g
Pre-cut green beans
(May be present: Selderij)
5 g
Fresh coriander
(May be present: Selderij)
½ pack
Chopped tomatoes
50 milliliters
Coconut milk
½ sachet(s)
Peruvian-style spice mix
½ sachet(s)
Curry powder
(Contains: Selderij, Mosterd)
½ tablespoon
Sunflower oil
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ teaspoon
Sugar
to taste
Salt and pepper




Weetje: Wist je dat tomaten uit blik bijna net zoveel vitaminen en mineralen bevatten als verse tomaten? Bij elkaar opgeteld bevat dit gerecht meer dan 250 gram groente!