Skip to main content
Gevulde portobello met geitenkaas en walnoten
Gevulde portobello met geitenkaas en walnoten

Gevulde portobello met geitenkaas en walnoten

met gebakken aardappeltjes, cherrytomaten en wortel

Portobello is echt een superfood - niet alleen in voedingswaarden maar ook in formaat. Ze zitten vol vitamine B en kunnen een diameter van wel 15 cm hebben! Onze caloriebewuste recepten bevatten meer dan 250 g groenten en minder dan 700 calorieën.

Tags:
Calorie Smart
Extra Veggies
Veggie
Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total45 minutes
Cooking Time35 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

300 g

Potatoes

½ sprig

Fresh rosemary

½ piece

Red onion

125 g

Red cherry tomatoes

½ piece

Carrot

80 g

Portobello mushroom

40 g

Fresh goat's cheese

(Contains: Milk)

10 g

Chopped walnuts

Not included in your delivery

½ teaspoon

Honey [or plant-based alternative]

1 tablespoon

Olive oil

1 tablespoon

Balsamic vinegar

to taste

Salt and pepper

to taste

Extra virgin olive oil

Nutrition Values

Calories656 kcal
Energy (kJ)2745 kJ
Fat29 g
Saturated Fat9 g
Carbohydrate74 g
Sugar14 g
Dietary Fiber10.7 g
Protein19 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Paper Towel
Casserole with Lid
Baking Sheet with Baking Paper
Oven Dish

Cooking Steps

Aardappelen voorkoken
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook ruim water in een pan met deksel voor de aardappelen. Was de aardappelen grondig en snijd ze in lange smalle parten. Kook de aardappelen, afgedekt, 6 - 8 minuten. Giet af en laat uitstomen zonder deksel. Dep de aardappelen vervolgens droog met een schone theedoek of met keukenpapier.

Snijden
2

Ris ondertussen de blaadjes van de takjes rozemarijn en snijd fijn. Snijd de rode ui in ringen. Halveer de rode cherrytomaten. Snijd de wortel in blokjes.

Tip: Zet het vuur eventueel hoger om de aardappelen sneller te garen. Let dan wel goed op de pan en schep regelmatig om.

Aardappelen bakken
3

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Bak de aardappelen met de rozemarijn, peper en zout, afgedekt, 25 - 35 minuten. Haal de laatste 15 minuten het deksel van de pan.

Portobello in de oven
4

Leg de portobello op een bakplaat met bakpapier met de open kant naar boven en vul de portobello met de geitenkaas. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de honing over de portobello met geitenkaas. Bak 18 – 20 minuten in de oven. Strooi 5 minuten voor het einde van de baktijd de walnootstukjes over de portobello.

Tip: Wist je dat verse geitenkaas minder zout bevat dan gewone kaas? De perfecte vervanger voor een zoutarm dieet dus.

Groenten meebakken
5

Meng ondertussen de cherrytomaten, rode ui en wortel in een ovenschaal. Besprenkel met de zwarte balsamicoazijn en de overige olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Zet de ovenschaal de laatste 15 minuten in de oven bij de portobello.

Serveren
6

Verdeel de aardappelen en portobello over de borden. Schep de ovengroenten ernaast. Besprenkel naar smaak met extra vierge olijfolie.

Tip: Paddenstoelen, waaronder portobello's, zijn rijk aan vitamine B2. Deze vitamine houdt je energie op peil en zit vooral in dierlijke producten. Eet je vaak vegetarisch of veganistisch? Kook dan regelmatig met champignons of andere paddenstoelen om een tekort te voorkomen.

More delicious recipes with similar ingredients

Fusion Meatball Sub with Greek-Style Cheese

Fusion Meatball Sub with Greek-Style Cheese

with za'atar potatoes, parsley & Middle Eastern spices
Visstoof met kokosmelk

Visstoof met kokosmelk

met aardappelen, courgette en prei
Farfalle met romige courgettesaus

Farfalle met romige courgettesaus

met kipgehakt en cherrytomaten
Cosmopolitan-stijl kip

Cosmopolitan-stijl kip

met spekjes, witlof en aardappelpartjes
Varkenshaas in sinaasappelsaus

Varkenshaas in sinaasappelsaus

met vadouvanspruitjes en aardappelpuree
Spinaziestamppot met gehakt en vleesjus

Spinaziestamppot met gehakt en vleesjus

met champignons, hazelnoten en vers basilicum
Casarecce met pesto en courgette

Casarecce met pesto en courgette

met cherrytomaten en parmigiano reggiano
Tomatensoep met Thaise twist

Tomatensoep met Thaise twist

met pompoen, wortel en kokosmelk
Champignon-omelet

Champignon-omelet

met verse bladpeterselie
Gekonfijte kippendij met krokant ontbijtspek

Gekonfijte kippendij met krokant ontbijtspek

met kalfsjus en aardappelpuree
Double Veggie - Plaattaart met pompoen en geitenkaas

Double Veggie - Plaattaart met pompoen en geitenkaas

met extra salade van peer, rode biet, cherrytomaten en walnoot
Rollade wellington

Rollade wellington

met pastinaak-aardappelpuree, haricots verts en cranberryjus
Surinaams gekruide kippendij en aardappel

Surinaams gekruide kippendij en aardappel

met ei en sperziebonen
Japanse hartige pannenkoek met ontbijtspek

Japanse hartige pannenkoek met ontbijtspek

met groenten, zoete worcestershiresaus en mayonaise
Veggie + Protein - Casarecce met runderchipolataworstjes als extra

Veggie + Protein - Casarecce met runderchipolataworstjes als extra

met pesto, courgette en cherrytomaten
Double Veggie - Courgette uit de oven in romige tomatensaus

Double Veggie - Courgette uit de oven in romige tomatensaus

met een extra salade van gemengde sla, cherrytomaten en walnoot
Veggie + protein - Romige linguine met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Romige linguine met kipfiletstukjes als extra

met broccoli, geitenkaas en walnoot
Moroccan-Style Duck Confit Tart

Moroccan-Style Duck Confit Tart

with Greek-style cheese, almonds & carrot salad
Double protein - Aardappelsoep met dubbele portie garnalen

Double protein - Aardappelsoep met dubbele portie garnalen

met kokosmelk, verse mais en tomaat
Veggie + protein - Courgettepasta met garnalen als extra

Veggie + protein - Courgettepasta met garnalen als extra

met mini-romatomaten en basilicum

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

Pork Tenderloin in Creamy Mustard Sauce

with green beans, parsley, yellow carrot & potatoes
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

DIY Mediterranean-Style Chicken Bowl with Golden Rice

pick 'n' mix toppings: lemon yogurt sauce, parsley, tomato & more!
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes

This week's must-try HelloFresh recipes

Cod with Samphire, Olive Salsa & Lemon

Cod with Samphire, Olive Salsa & Lemon

over creamy mash with parsley & tomato
Creamy Chicken in Cheesy Leek Sauce

Creamy Chicken in Cheesy Leek Sauce

over rice with bell pepper & parsley
Hake Fillet with Pistou Mashed Potatoes

Hake Fillet with Pistou Mashed Potatoes

with cherry tomatoes & spinach
Basa in Caper Butter with Courgette & Parsley

Basa in Caper Butter with Courgette & Parsley

over tomato orzo with Sicilian-style herbs
Italian-Inspired Cheeseburger

Italian-Inspired Cheeseburger

with bruschetta dip, Parmigiano Reggiano & fries
Creamy Tahini Noodles with Steak Strips

Creamy Tahini Noodles with Steak Strips

with cucumber-peanut salad & ponzu
Chicken Noodle Stir-Fry

Chicken Noodle Stir-Fry

with courgette, chili pepper & gomashio
Chicken Pizza Boat with a Tex-Mex Twist

Chicken Pizza Boat with a Tex-Mex Twist

with cheddar, Romano pepper & corn salsa
Beetroot Wraps with Chicken Thigh & Chorizo

Beetroot Wraps with Chicken Thigh & Chorizo

with Romano pepper, zhoug & feta
Steak & Creamy Vegetables with Sicilian-Style Herbs

Steak & Creamy Vegetables with Sicilian-Style Herbs

with mushrooms, courgette & BBQ rub
Creamy Goat's Cheese Rigatoni with Fried Sage

Creamy Goat's Cheese Rigatoni with Fried Sage

in cherry tomato sauce with toasted walnuts
Pork Tenderloin with Fresh Tagliatelle in Creamy Truffle Sauce

Pork Tenderloin with Fresh Tagliatelle in Creamy Truffle Sauce

with Grana Padano, arugula & fresh herbs
Cheeseburger with Loaded Tortilla Chips

Cheeseburger with Loaded Tortilla Chips

with guacamole, spicy mayo, corn & tomato
Family Pasta Night: Creamy Fiocchi Tricolore in Sundried Tomato Sauce

Family Pasta Night: Creamy Fiocchi Tricolore in Sundried Tomato Sauce

build your own & enjoy together!
Duck Confit in Smoky Sauce with Bacon-Fried Corn

Duck Confit in Smoky Sauce with Bacon-Fried Corn

soul food-inspired, with cheesy mash & parsley
Goat's Cheese over Cranberry-Dressed Lentil Salad

Goat's Cheese over Cranberry-Dressed Lentil Salad

with salted almonds, pickled onion & roasted sweet potato
Sesame-Panko Chicken with Spicy Broccoli

Sesame-Panko Chicken with Spicy Broccoli

with sambal-soy potato salad
BBQ Portobello Pitas with Aioli

BBQ Portobello Pitas with Aioli

with Romano pepper & rainbow slaw
Goat's Cheese-Stuffed Portobello with Glazed Carrots

Goat's Cheese-Stuffed Portobello with Glazed Carrots

with cashews, fresh herbs & roast potatoes
Cheesy Taco Pasta Bake with Smoky Ketchup

Cheesy Taco Pasta Bake with Smoky Ketchup

with corn, bell pepper & parsley