Vooraf serveer je de https://cdn.hellofresh.com/nl/cms/HelloFresh-Voorgerecht-Garnalencocktail.pdf" target="garnalencocktail in een bakje van tomaat met dille en citroen">garnalencocktail in een bakje van tomaat met dille en citroen.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
Tomaat
5 g
Verse dille en tijm
¼ unit
Citroen
50 g
Noordzeegarnalen
(Contains: Schaaldieren)
20 g
Mayonaise
(Contains: Ei, Mosterd)
50 g
Wortel
½ unit
Ui
60 g
Champignons
150 g
Hertenpeper
(Contains: Rogge, Gluten/Gluten)
½ unit
Knoflookteen
½ bunch
Verse rozemarijn
140 g
Ravioli met venkel, geitenkaas en rozemarijn
(Contains: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose))
30 g
Slamix van veldsla, rucola en babyspinazie
15 g
Parmigiano reggiano
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 teaspoon
Zwarte balsamicoazijn
½ tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
100 milliliters
Runderbouillon
½ tablespoon
Extra vierge olijfolie
½ teaspoon
Mosterd
to taste
Peper en zout
Bereid de bouillon. Snijd de wortel in kleine blokjes. Snijd de ui in halve ringen. Snijd de champignons in kwarten. Pers de knoflook of snijd fijn.
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Bak de knoflook en ui 1-2 minuten. Voeg de wortel en champignons toe en bak nog 8-10 minuten.
Voeg daarna de hertenpeper, het vruchtvlees van de tomaten van het voorgerecht,100 ml runderbouillon per persoon, de verse takjes tijm en rozemarijn en 1 tl zwarte balsamicoazijn per persoon toe. Laat de hertenpeper op laag vuur zachtjes stoven.
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli. Kook de ravioli in 5-6 minuten gaar. Giet daarna af.
Snijd de tomaat in partjes. Maak in een saladekom een dressing van per persoon 1/2 el extra vierge olijfolie, 1 tl citroensap (deze heb je over van het voorgerecht), 1/2 tl mosterd, peper en zout. Meng de salademix en tomatenpartjes met de dressing.
Verdeel de ravioli over diepe borden en schep de gestoofde hertenpeper erover. Rasp de parmigiano reggiano erover en serveer de salade ernaast.