Skip to main content
Ciabatta met spekomelet en bieslook

Ciabatta met spekomelet en bieslook

3.8
(56)

Goedemorgen!

Allergens:
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Ei

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

2 unit

Witte ciabatta

(Contains: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

4 unit

Verse bieslook

(May be present: Selderij)

4 unit

Ei

(Contains: Ei)

40 g

Spekblokjes

Not included in your delivery

drizzle

Melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

½ tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

pinch

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)1699 kJ
Calories406 kcal
Fat21 g
Saturated Fat9 g
Carbohydrate32 g
Dietary Fiber2 g
Protein22 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven.

2

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

3

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per persoon 1 omelet.

4

Snijd de ciabatta doormidden en beleg met de omelet. Drink met een glas melk.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes