Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
Witte ciabatta
(Contains: Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))
4 unit
Verse bieslook
(May be present: Selderij)
4 unit
Ei
(Contains: Ei)
40 g
Spekblokjes
drizzle
Melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
pinch
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven.
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per persoon 1 omelet.
Snijd de ciabatta doormidden en beleg met de omelet. Drink met een glas melk.