
Deze zelfgemaakte bami geef je een Surinaamse twist. Wist je dat ze daar vaak spaghetti voor gebruiken in plaats van mie?
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ piece
Onion
½ piece
Garlic
1 teaspoon
Fresh ginger
½ piece
Cucumber
90 g
Spaghetti
(Contains: Tarwe May be present: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
⅓ sachet(s)
Surinamese-style spices
100 g
Chicken thigh strips with kebab spices
¼
Tomato paste
10 milliliters
Soy sauce
(Contains: Tarwe, Soja)
5 g
Fresh celery leaves
(Contains: Selderij)
15 g
Crispy fried onions
(Contains: Tarwe May be present: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
½ tablespoon
Sunflower oil
0.12 piece
Low sodium beef stock cube
½ tablespoon
[Reduced salt] ketjap manis
1 tablespoon
White wine vinegar
½ tablespoon
Sugar
to taste
Salt and pepper

Tip: Je hoeft de gember niet te schillen voordat je hem raspt. Geen rasp in huis? Schil de gember dan wel en snijd zo fijn mogelijk.

Tip: Net als bij marineren trekken de smaken van de dressing nog beter in als je het een tijdje laat staan. Heb je geen haast? Wacht dan 5 minuten na het toevoegen van de komkommer voor je verdergaat met de rest van de stappen.

Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en voeg eventueel na het serveren naar smaak een beetje toe.

Tip: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe.