Skip to main content
Aziatische fusionsalade met vegetarische runderpuntjes
Aziatische fusionsalade met vegetarische runderpuntjes

Aziatische fusionsalade met vegetarische runderpuntjes

met paprika en sojabonen als extra

4.4
(73)

De vegetarische runderpuntjes zijn gemaakt van tarwekorrels en hebben een vezelachtige structuur met bite. Daarnaast zitten ze ook vol ijzer en vitamine B12, dus je komt niks tekort met deze salade.

Allergens:
Gluten
Soja
Ei
Pinda's

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total20 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Knoflookteen

1 cm

Verse gember

¼ unit

Limoen

35 g

Zoete Aziatische saus

(Contains: Gluten, Soja)

10 milliliters

Sojasaus

(Contains: Gluten, Soja)

80 g

Vegetarische runderstukjes

(Contains: Gluten, Soja, Ei)

½ unit

Komkommer

1 unit

Pruimtomaat

¼ unit

Rode ui

5 g

Verse koriander

(May be present: Selderij)

½ unit

Paprika

50 g

Sojabonen

(Contains: Soja May be present: Selderij)

½ pack

Verse udonnoedels

(Contains: Gluten)

10 g

Gezouten pinda's

(Contains: Pinda's May be present: Noten, Sesamzaad)

¼ unit

Rode peper

Not included in your delivery

½ tablespoon

Zonnebloemolie

½ teaspoon

Suiker

Nutrition Values

Energy (kJ)2648 kJ
Calories633 kcal
Fat23 g
Saturated Fat3 g
Carbohydrate67 g
Sugar25 g
Dietary Fiber8 g
Protein37 g
Salt5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Grater
Salad Bowl
Wok or sautépan

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Rasp de knoflook en de gember fijn. Snijd per persoon 2 partjes van de limoen.Meng in een kom de zoete Aziatische saus, de sojasaus, de gember en de knoflook. Voeg er per persoon: 1/2 tl suiker en het sap van 1 partje limoen aan toe. Meng goed. Meng 2/3 van dit mengsel met de vegetarische runderpuntjes en laat marineren terwijl je de groenten snijdt.

Snijden
2

Halveer de komkommer in de lengte en snijd in plakken. Snijd de paprika in blokjes, de pruimtomaat in parten en de rode ui in dunne halve ringen.Snijd de koriander fijn.Meng de komkommer, tomaat, rode ui, paprika, sojabonen en koriander in een saladekom.

Bakken
3

Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een wok of hapjespan op middelhoog vuur.Roerbak de vegetarische runderpuntjes 2 - 3 minuten. Voeg de udonnoedels toe en verhit nog 2 - 3 minuten.Hak ondertussen de pinda's grof en snijd de rode peper in fijne ringen.

Serveren
4

Voeg de udonnoedels en vegetarische runderpuntjes toe aan de saladekom. Meng door elkaar en verdeel over de borden. Garneer met de overige partjes limoen en de pinda's.Vergeet de overige saus niet en voeg deze samen met de rode peper toe naar smaak.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes