
Tempeh is afkomstig uit Indonesië en wordt gemaakt door sojabonen te fermenteren. Deze tempeh zit vol eiwitten en ijzer en is dus zeer geschikt als vleesvervanger.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
⅓ piece
Cucumber
1 piece
Garlic
½ piece
Pear
50 g
Slaw mix
10 milliliters
Soy sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
5 g
Sesame seeds
5 milliliters
Sesame oil
(Contains: Sesamzaad)
80 g
Diced tempeh
3 piece
Wholewheat tortilla
(Contains: Tarwe)
40 g
Mango chutney
(Contains: Mosterd)
½ tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
2 tablespoon
White wine vinegar

Tip: In deze stap verwarm je de oven voor om later de tortilla's in te verwarmen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit straks in een pan te doen.

Tip: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de sojasaus toe. Wie wil kan na het serveren eventueel naar smaak meer toevoegen.

