Skip to main content
Zeebaarsfilet met noedels en zoete mangochutney

Zeebaarsfilet met noedels en zoete mangochutney

4.2
(499)

Dit gerecht is gemakkelijk te bereiden en net even wat anders! De zeebaars is een van de meest gewaardeerde vissoorten in de Franse keuken, maar is ook heerlijk bij Aziatische gerechten. In dit gerecht wordt de vis gecombineerd met een heerlijke zoete, licht pittige mangochutney.

Allergens:
Gluten
Vis
Soja
Mosterd
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

200 g

Groentemix

(May be present: Selderij)

700 g

Noedels

(Contains: Gluten)

1 unit

Zeebaarsfilet met huid

(Contains: Vis)

5 milliliters

Sojasaus

(Contains: Gluten, Soja)

40 g

Mangochutney

(Contains: Mosterd May be present: Noten, Pinda's)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories576 kcal
Energy (kJ)2410 kJ
Fat10 g
Saturated Fat6 g
Carbohydrate82 g
Dietary Fiber11 g
Protein36 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Wok with Lid
Casserole with Lid
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de noedels.

Bak de groentemix
2

Verhit de helft van de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en bak de groentemix 6 - 8 minuten op middelhoog vuur.

3

Kook ondertussen de noedels, afgedekt, 4 minuten in de pan met deksel. Giet af en laat zonder deksel uitstomen.

Bak de zeebaarsfilet
4

Verhit ondertussen de overige roomboter in de koekenpan op middelmatig vuur en bak de zeebaarsfilet 3 minuten op de kant met vel. Breng op smaak met peper en zout, keer om en bak nog 1 minuut.

Voeg de mangochutney en sojasaus toe
5

Voeg de noedels, de sojasaus en de helft van de mangochutney toe aan de groenten en breng op smaak met peper en zout.

Serveer met de zeebaars
6

Verdeel de noedels over de borden. Serveer met de zeebaars en de overige mangochutney.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes