Dit gerecht is gemakkelijk te bereiden en net even wat anders! De zeebaars is een van de meest gewaardeerde vissoorten in de Franse keuken, maar is ook heerlijk bij Aziatische gerechten. In dit gerecht wordt de vis gecombineerd met een heerlijke zoete, licht pittige mangochutney.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Groentemix
(May be present: Selderij)
700 g
Noedels
(Contains: Gluten)
1 unit
Zeebaarsfilet met huid
(Contains: Vis)
5 milliliters
Sojasaus
(Contains: Gluten, Soja)
40 g
Mangochutney
(Contains: Mosterd May be present: Noten, Pinda's)
½ tablespoon
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
to taste
Peper en zout
Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de noedels.
Verhit de helft van de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en bak de groentemix 6 - 8 minuten op middelhoog vuur.
Kook ondertussen de noedels, afgedekt, 4 minuten in de pan met deksel. Giet af en laat zonder deksel uitstomen.
Verhit ondertussen de overige roomboter in de koekenpan op middelmatig vuur en bak de zeebaarsfilet 3 minuten op de kant met vel. Breng op smaak met peper en zout, keer om en bak nog 1 minuut.
Voeg de noedels, de sojasaus en de helft van de mangochutney toe aan de groenten en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de noedels over de borden. Serveer met de zeebaars en de overige mangochutney.