Picadillo wordt traditioneel bereid in Latijns-Amerika van gehakt, tomaten, rozijnen en olijven. Vandaag serveer je een vegetarische variant op dit gerecht!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Garlic
½ piece
Bell pepper
½ sachet(s)
Mexican-style spices
⅓ pack
Lentils
10 milliliters
Worcestershire sauce
(Contains: Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)
10 g
Raisins
(May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
2.5 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present: Selderij)
⅓ pack
Diced tomatoes with garlic & onion
25 g
Greek-style cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ piece
Onion
20 g
Leccino olives
75 g
White long grain rice
¼ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Weetje: Linzen bevatten van alle peulvruchten de grootste hoeveelheid ijzer. Daarnaast zijn ze, net als spinazie, rijk aan vezels en kalium. Kalium helpt bij behoud van een gezonde bloeddruk.
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de witte kaas.