
De bao bun is een smaakvolle Chinese uitvinding om een vaak iets zoete en kleverige saus makkelijk on the go op te eten. Streetfood proof!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ piece
Cucumber
100 g
Red cabbage & carrot
(May be present: Selderij)
80 g
Portobello mushroom
¼ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
1 piece
Egg
10 milliliters
Soy sauce
5 g
Salted peanuts
(Contains: Pinda's May be present: Noten, Sesamzaad)
4 piece
Bao buns
(Contains: Tarwe)
½ tablespoon
Sunflower oil
1 teaspoon
Sugar
to taste
Salt and pepper
2 tablespoon
White wine vinegar

Tip: Wist je dat rodekool in vergelijking met veel andere groenten hoog scoort op het gebied van calcium, vezels en vitamine C?

Tip: Hou je van pittig? Voeg dan een beetje sambal of sriracha toe aan de pan met portobello en zoete Aziatische saus.

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de sojasaus en breng je soja-omelet alleen op smaak met peper.

Tip: Wist je dat dit gerecht meer dan 300 g groente bevat en weinig verzadigd vet?