Skip to main content
Romige spaghetti met kipgehakt, aubergine en champignons

Romige spaghetti met kipgehakt, aubergine en champignons

4.0
(93)

De aubergine kook je mee met de pasta, hierdoor wordt deze heerlijk zacht. Het kipgehakt hebben we al voor jou voorgekruid. Je hoeft het alleen nog te bakken!

Allergens:
Gluten
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Rode ui

1 unit

Knoflookteen

½ unit

Aubergine

100 g

Champignons

3 sprig

Verse krulpeterselie

(May be present: Selderij)

90 g

Volkoren spaghetti

(Contains: Gluten)

110 g

Kipgehakt met Italiaanse kruiden

3 tablespoon

Kookroom

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories707 kcal
Fat28 g
Saturated Fat10 g
Carbohydrate72 g
Dietary Fiber11 g
Protein36 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Lid
Large Pan
Casserole
Wok

Cooking Steps

1

Breng 500 ml water per persoon aan de kook, met een beetje zout, in een grote pan met deksel voor de spaghetti en aubergine.

Snijd de aubergine in halve plakken
2

Snipper vervolgens de rode ui en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de aubergine in halve plakken. Snijd de champignons in plakken en de krulpeterselie fijn.

3

Kook de spaghetti en aubergine, afgedekt, 10 - 12 minuten in de grote pan met deksel. Giet daarna af en houd een klein gedeelte van het kookvocht achter.

Voeg de kookroom, 2 el kookvocht van de spaghetti
4

Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan en rul het gehakt 2 minuten op middellaag vuur. Voeg de ui en knoflook toe en fruit 2 minuten. Voeg de champignons toe en bak 5 minuten. Voeg de kook-room, 2 el kookvocht van de spaghetti per persoon en de helft van de krulpeterselie toe. Breng de saus op smaak met peper en zout.

5

Voeg de spaghetti en aubergine toe aan de pan met saus en verwarm nog 1 minuut.

Garneer met de krulpeterselie
6

Verdeel de spaghetti over de borden en garneer met de overige krulpeterselie.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes