
De aubergine kook je mee met de pasta, hierdoor wordt deze heerlijk zacht. Het kipgehakt hebben we al voor jou voorgekruid. Je hoeft het alleen nog te bakken!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ unit
Rode ui
1 unit
Knoflookteen
½ unit
Aubergine
100 g
Champignons
3 sprig
Verse krulpeterselie
(May be present: Selderij)
90 g
Volkoren spaghetti
(Contains: Gluten)
110 g
Kipgehakt met Italiaanse kruiden
3 tablespoon
Kookroom
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
Breng 500 ml water per persoon aan de kook, met een beetje zout, in een grote pan met deksel voor de spaghetti en aubergine.

Snipper vervolgens de rode ui en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de aubergine in halve plakken. Snijd de champignons in plakken en de krulpeterselie fijn.
Kook de spaghetti en aubergine, afgedekt, 10 - 12 minuten in de grote pan met deksel. Giet daarna af en houd een klein gedeelte van het kookvocht achter.

Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan en rul het gehakt 2 minuten op middellaag vuur. Voeg de ui en knoflook toe en fruit 2 minuten. Voeg de champignons toe en bak 5 minuten. Voeg de kook-room, 2 el kookvocht van de spaghetti per persoon en de helft van de krulpeterselie toe. Breng de saus op smaak met peper en zout.
Voeg de spaghetti en aubergine toe aan de pan met saus en verwarm nog 1 minuut.

Verdeel de spaghetti over de borden en garneer met de overige krulpeterselie.