Casarecce betekent huisgemaakt in het Italiaans. De specifieke vorm wordt bereikt door de pasta rond een klein stokje te rollen en is perfect om saus vast te houden.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Garlic
½ piece
Courgette
90 g
Casarecce
½ piece
Onion
20 g
Semi-dried tomatoes
½ sachet(s)
Italian seasoning
100 milliliters
Cooking cream
15 g
Grated mature cheese
50 g
Bell pepper strips
100 g
Chicken breast strips in Italian marinade
½ tablespoon
Olive oil
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle casarecce, maar gebruik 2/3. De overige casarecce is lekker in een koude pastasalade de volgende dag.
Tip: Snijd eventueel de semi-gedroogde tomaten eerst klein.
Tip: Is de saus heel vochtig? Zet het vuur dan hoog en kook zonder deksel verder, zodat het water iets verdampt.
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.