
De Argentijnse keuken staat bekend om zijn asado - gegrild vlees van de barbecue - en daar hoort chimichurri bij. Deze pittige kruidensalsa maak je vandaag zelf.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 piece
Marinated steak
(Contains: Selderij May be present: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
75 g
White long grain rice
½ piece
Courgette
75 g
Red cherry tomatoes
½ piece
Garlic
¼ piece
Red chili pepper
10 g
Fresh flat leaf parsley, coriander & oregano
½ piece
Onion
10 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present: Selderij)
½ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ tablespoon
Olive oil
1 tablespoon
[Plant-based] butter
1 teaspoon
Red wine vinegar
2 tablespoon
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper


Tip: Je kunt ook een grillpan gebruiken.
Weetje: Wist je dat cherrytomaten meer bètacaroteen bevatten dan gewone tomaten? Bètacaroteen is een antioxidant dat het lichaam beschermt tegen weefselschade en veroudering.

