De Argentijnse keuken staat bekend om zijn asado - gegrild vlees van de barbecue - en daar hoort chimichurri bij. Deze pittige kruidensalsa maak je vandaag zelf.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Marinated steak
(Contains: Selderij May be present: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
75 g
White long grain rice
½ piece
Courgette
75 g
Red cherry tomatoes
½ piece
Garlic
¼ piece
Red chili pepper
10 g
Fresh flat leaf parsley, coriander & oregano
½ piece
Onion
10 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present: Selderij)
½ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ tablespoon
Olive oil
1 tablespoon
[Plant-based] butter
1 teaspoon
Red wine vinegar
2 tablespoon
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Je kunt ook een grillpan gebruiken.
Weetje: Wist je dat cherrytomaten meer bètacaroteen bevatten dan gewone tomaten? Bètacaroteen is een antioxidant dat het lichaam beschermt tegen weefselschade en veroudering.