
Pitabrood komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en wordt al duizenden jaren gebakken. Het unieke luchtdichte zakje ontstaat tijdens het bakken, waardoor het perfect is om te vullen met heerlijke smaken.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
25 g
BBQ Sauce
(Contains: Zwaveldioxide en sulfiet, Mosterd)
½ piece
Onion
½ piece
Garlic
2 piece
Pita bread
(Contains: Tarwe)
½ sachet(s)
BBQ spice rub
25 g
Aioli
(Contains: Mosterd, Ei May be present: Weekdieren, Melk (inclusief lactose), Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad, Vis, Schaaldieren)
50 g
Rainbow slaw mix
5 g
Fresh flat leaf parsley & chives
½ piece
Banana pepper
2 piece
Portobello mushroom
½ tablespoon
[Reduced salt] soy sauce
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
1 teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
1 teaspoon
White wine vinegar
1 tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Water
to taste
Salt and pepper



Tip: Houd je van pittig? Voeg dan nog wat sambal of chilivlokken toe aan de marinade.

Weetje: Wist je dat rodekool in vergelijking met veel andere groenten hoog scoort op gebied van calcium, vezels en vitamine C?