Pitabrood komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en wordt al duizenden jaren gebakken. Het unieke luchtdichte zakje ontstaat tijdens het bakken, waardoor het perfect is om te vullen met heerlijke smaken.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
25 g
BBQ Sauce
(Contains: Schwefeldioxide und Sulfite, Senf)
½ piece
Onion
½ piece
Garlic
2 piece
Pita bread
(Contains: Hvede)
½ sachet(s)
BBQ spice rub
25 g
Aioli
(Contains: Egg, Senf May be present: Molluschi, Latte, Sellerie, Soja, Glutenhaltiges Getreide, Sesamsamen, Pesce, Crostacei)
50 g
Rainbow slaw mix
5 g
Fresh flat leaf parsley & chives
½ piece
Banana pepper
2 piece
Portobello mushroom
½ tablespoon
[Reduced salt] soy sauce
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
1 teaspoon
Honey [or plant-based alternative]
1 teaspoon
White wine vinegar
1 tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Water
to taste
Salt and pepper
Tip: Houd je van pittig? Voeg dan nog wat sambal of chilivlokken toe aan de marinade.
Weetje: Wist je dat rodekool in vergelijking met veel andere groenten hoog scoort op gebied van calcium, vezels en vitamine C?