
Orecchiette is een typische pasta uit Apulië, een regio in Zuid-Italië. De naam hebben ze te danken aan hun vorm, die lijktop kleine oren.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
90 g
Orecchiette
(Contains: Tarwe May be present: Mosterd, Soja, Lupine, Ei)
½ piece
Onion
1 piece
Garlic
125 g
Chestnut mushrooms
100 g
Chicken mince with Italian seasoning
75 milliliters
Cooking cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
50 g
Spinach
15 g
Grated mature cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 tablespoon
[Plant-based] butter
75 milliliters
Low sodium mushroom or vegetable stock
1 teaspoon
Mustard
to taste
Salt and pepper

Weetje: Champignons zijn rijk aan het mineraal fosfor dat samen met calcium zorgt voor stevige botten en tanden. Fosfor zit voornamelijk in vlees, vis en zuivel, maar ook in plantaardige producten zoals peulvruchten, volkoren granen en paddenstoelen.


