Skip to main content
Ontbijtspek-kaasomelet met ciabatta

Ontbijtspek-kaasomelet met ciabatta

4.5
(7)

Goedemorgen!

Allergens:
Ei
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Soja

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

4 unit

Ei

(Contains: Ei)

50 milliliters

Halfvolle melk

(Contains: Melk (inclusief lactose))

25 g

Geraspte belegen kaas

(Contains: Melk (inclusief lactose))

4 unit

Ontbijtspek

2 unit

Witte ciabatta

(Contains: Melk (inclusief lactose), Gluten, Soja)

Not included in your delivery

to taste

Peper en zout

½ tablespoon

Roomboter

(Contains: Melk (inclusief lactose))

Nutrition Values

Energy (kJ)1937 kJ
Calories463 kcal
Fat26 g
Saturated Fat12.5 g
Carbohydrate32 g
Sugar2.9 g
Dietary Fiber2 g
Protein24 g
Salt1.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden en kluts het ei met de melk, oude kaas, peper en zout naar smaak in een kom. Snijd het ontbijtspek in kleine stukjes.

2

Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven.

3

Verhit ondertussen de roomboter in een koekenpan en bak het ontbijtspek 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg het ei toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur of totdat het ei bijna gestold is. Keer de omelet om en bak nog 1 - 2 minuten.

4

Snijd de ciabatta‘s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met de omelet.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes