Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
4 unit
Ei
50 milliliters
Halfvolle melk
25 g
Geraspte belegen kaas
4 unit
Ontbijtspek
2 unit
Witte ciabatta
to taste
Peper en zout
½ tablespoon
Roomboter
Verwarm de oven voor op 200 graden en kluts het ei met de melk, oude kaas, peper en zout naar smaak in een kom. Snijd het ontbijtspek in kleine stukjes.
Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven.
Verhit ondertussen de roomboter in een koekenpan en bak het ontbijtspek 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg het ei toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur of totdat het ei bijna gestold is. Keer de omelet om en bak nog 1 - 2 minuten.
Snijd de ciabatta‘s open en verdeel over de borden. Beleg de ciabatta’s met de omelet.