Skip to main content
Verse witte-aspergesoep met demi-baguette
Verse witte-aspergesoep met demi-baguette

Verse witte-aspergesoep met demi-baguette

950 gram | 3 - 4 porties | 127 gram groente

4.0
(243)

Het witte goud uit Brabant steelt de show in deze romige, vegetarische soep. Het seizoen loopt nog tot eind juni, dus grijp je kans nu ze op hun best zijn! Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd. Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

INGREDIËNTEN: water, 13% asperge, volle MELKoncentraat, 4% room (MELK), gemodificeerd maïszetmeel, 2% roomboter (MELK), zout, TARWEbloem, kruiden, specerijen, tapiocazetmeel, vegetarische kipbouillon (raapolie, zout, natuurlijk aroma).

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C). Na openen beperkt houdbaar. Beker overgieten in een pan en langzaam opwarmen. Af en toe doorroeren. Niet laten koken.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

Tags:
Veggie
Ready to Heat
Allergens:
Tarwe
Gerst
Rogge

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

950 g

Creamy asparagus soup

2 piece

White demi-baguette

(Contains: Tarwe, Gerst, Rogge May be present: Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

Nutrition Values

Calories300 kcal
Energy (kJ)1256 kJ
Fat2.8 g
Saturated Fat0.5 g
Carbohydrate56.4 g
Sugar1 g
Dietary Fiber3.9 g
Protein10.5 g
Salt1.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de baguette 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes