Skip to main content
Overnight oats op 3 manieren
Overnight oats op 3 manieren

Overnight oats op 3 manieren

3 x ontbijten voor 2 personen | appel en walnoot | mango en pistache | appel en bosbessenjam

Met dit recept kun je drie keer ontbijten met twee personen. Inhoud van de box:

Overnight oats met appel en walnoot (2 porties) Overnight oats met mango en pistache (2 porties) Overnight oats met appel en bosbessenjam (2 porties)

Tags:
Recipe
Allergens:
Haver
Melk (inclusief lactose)
Walnoten
Pistachenoten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

400 g

Oats

1000 milliliters

Organic semi-skimmed milk

150 g

Organic Greek yogurt

100 g

Chia seeds

120 g

Cranberry & walnut mix

2 piece

Apple

1 piece

Mango

40 g

Pistachio nuts

40 g

Pumpkin seeds

30 g

Blueberry jam

125 g

Blueberries

Not included in your delivery

to taste

Honey [or plant-based alternative]

½ teaspoon

Salt

Nutrition Values

Energy (kJ)9120 kJ
Calories2180 kcal
Fat83.4 g
Saturated Fat18.2 g
Carbohydrate259 g
Sugar99.3 g
Dietary Fiber47.4 g
Protein71.7 g
Salt2 g
Potassium820 mg
Calcium600 mg
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Plastic Wrap

Cooking Steps

1
  • Meng in een kom de havermout met de melk, yoghurt, chiazaadjes en een snufje zout.
  • Dek de kom af met vershoudfolie, zet in de koelkast en laat minimaal 6 uur of een nacht weken.
2
  • Verdeel 1/3 overnight oats over twee kommen.
  • Snijd 1 appel in blokjes.
  • Meng 2/3 van de appel, de cranberry-walnootmix en honing naar smaak door de oats. 
  • Garneer met de overige appel. 
3
  • Verdeel 1/3 overnight oats over twee kommen. 
  • Schil de mango en snijd in blokjes. 
  • Meng de helft van de mango door de havermout. 
  • Garneer met de overige mango en de pistachenoten. Besprenkel met honing naar smaak. 
4
  • Plet de helft van de blauwe bessen over kleine kommen. 
  • Verdeel 1/3 overnight oats over twee kommen. 
    Snijd 1 appel blokjes. 
  • Meng de bosbessenjam en de helft van de appel door de oats en vul aan met de overige bosbessen en appel. 
  • Garneer met de pompoenpitten. 

More delicious recipes with similar ingredients

Vegetarische vissticks met zoete-aardappelwedges

Vegetarische vissticks met zoete-aardappelwedges

met frisse salade en pompoenpitten
Camembert in bladerdeeg met appel en gekaramelliseerde ui

Camembert in bladerdeeg met appel en gekaramelliseerde ui

met frisse krieltjessalade
Krieltjessalade met zalm

Krieltjessalade met zalm

met venkel, appel en dille
Traybake met vegetarische gehaktballetjes

Traybake met vegetarische gehaktballetjes

met appel, krieltjes en Surinaamse kruiden
Old Amsterdam kaasburger met gebakken krieltjes

Old Amsterdam kaasburger met gebakken krieltjes

met romige komkommer-appelsalade
Steak met camembertsaus

Steak met camembertsaus

met aardappelpartjes, courgette en walnootjus
Pastei met pulled chicken en pompoen

Pastei met pulled chicken en pompoen

met koolsalade, citroenboontjes en geroosterde aardappelen
Krokante vegetarische burger met honing-mosterdsaus

Krokante vegetarische burger met honing-mosterdsaus

met gekaramelliseerde ui en frisse salade
Kalfsburger met parelcouscoussalade en venkel

Kalfsburger met parelcouscoussalade en venkel

met walnoten en zelfgemaakte balsamicostroop
Kalfsburger deluxe met oude kaas en ovenfrietjes

Kalfsburger deluxe met oude kaas en ovenfrietjes

met appel-koolsalade en topping van ontbijtspek en cranberrychutney
Bowl met rundermerguez en vadouvan-knoflookrijst

Bowl met rundermerguez en vadouvan-knoflookrijst

met appel, komkommer en babyspinazie
Salade met varkenshaas, gebakken appel en blauwe kaas

Salade met varkenshaas, gebakken appel en blauwe kaas

met botersla, komkommer en knoflookciabatta
Hartige linzenschotel met aardappelschijfjes en kaas

Hartige linzenschotel met aardappelschijfjes en kaas

met groene salade en pompoenpitten
Steak met rode-wijnsaus

Steak met rode-wijnsaus

met appel-witlofsalade en Italiaans gekruide aardappelpartjes
Varkensoester met pistache-tijmkorst

Varkensoester met pistache-tijmkorst

met gekaramelliseerd witlof en knolselderij-appelpuree
Romige aardappelschotel met warmgerookte zalm

Romige aardappelschotel met warmgerookte zalm

met prei, courgette en verse dille
Antipasto pasta met serranoham en burrata

Antipasto pasta met serranoham en burrata

met geroosterde paprika-tomatensaus en pistachenoten
Pasta met rode pesto, paprika en gerijpte geitenkaas

Pasta met rode pesto, paprika en gerijpte geitenkaas

met rucola, basilicum en pompoenpitten
Italiaanse rucolasalade als extra

Italiaanse rucolasalade als extra

Bijgerecht | met balsamicocrème, semi-gedroogde tomaten en grana padano
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber

Highest-rated dinner recipes

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

Sweet & Sticky Curried Shrimp with Mafaldine

with tarragon, lemon & creamy courgette sauce
Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

Beef-Pork Za'atar Wraps with Fresh Herbs

with orange cream cheese, zesty salsa & sumac
Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

Creamy Stroganoff-Style Mafaldine

with beef-pork mince, vegetable mix & parsley
Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

Shrimp Poké Bowl with Ponzu Mayo

with mango, gomashio, slaw & cucumber
Creamy Jerusalem Artichoke Soup

Creamy Jerusalem Artichoke Soup

with truffle oil, hazelnuts & toasted ciabatta
Spicy Kimchi Fried Rice

Spicy Kimchi Fried Rice

with fish sauce, fried egg, furikake & sesame seeds
Cheesy Chicken Birria Tacos

Cheesy Chicken Birria Tacos

with roasted bell pepper, sour cream & tomato salsa
Creamy Lentil Masala Soup with Naan

Creamy Lentil Masala Soup with Naan

with fragrant yogurt sauce, coconut milk & shaved almonds
Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

Cheesy Curry Cottage Pie with Chives

with beef-pork mince, sweetheart cabbage & apple
Bolognese-Style Risotto

Bolognese-Style Risotto

with Parmigiano Reggiano, basil & mascarpone
Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

Chicken Bulgur Bowl with African-Inspired Spices

with buttered almonds, dates & lemon mayonnaise
Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

Cod in Sage Butter with Butternut Squash Risotto

with Serrano ham & Parmigiano Reggiano
Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

Sticky Meatballs with Stir-Fried Noodles

in black garlic sauce with hot honey peanuts
Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

Kipwraps met zoet-pittige chilisaus en avocado

met tortillachips, regenboogsalade en koriander
Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

Pulled Chicken Bowl with Avocado Sauce

with salad, sweet potato & Mexican-style spices
Paddington's Poké Bowl with Salmon

Paddington's Poké Bowl with Salmon

with tropical mango salsa, sweet chili mayo & fresh mint
Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

Garnalen in kokos-currysaus uit de oven

met rijst, koriander en pinda's
Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

Sticky Piri Piri Salmon with Carrot Ribbons

over giant couscous with coriander dressing
Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

Korean-Inspired Bulgogi Burger with Sriracha Mayo

with kimchi rainbow slaw, sesame seeds & spicy baby potatoes
Steak with Balsamic Strawberry Jus

Steak with Balsamic Strawberry Jus

over garlic mash with sweet apple sauerkraut

This week's must-try HelloFresh recipes

Steak with Peppercorn Sauce

Steak with Peppercorn Sauce

with green beans, sundried tomatoes & potato wedges
Korean-Style Bulgogi Beef Loaded Fries

Korean-Style Bulgogi Beef Loaded Fries

with pickled cucumber, coriander & peanuts
Creamy Chicken & Fennel Farfalle

Creamy Chicken & Fennel Farfalle

with Parmigiano Reggiano, spinach & chili pepper
Steak Strips with Mango Salsa

Steak Strips with Mango Salsa

over rice with rainbow slaw & Mexican-style spices
Glazed Salmon with Pesto Genovese & Spaghetti

Glazed Salmon with Pesto Genovese & Spaghetti

with balsamic roasted tomatoes & courgette
Chicken Meatball Bulgur Bowl

Chicken Meatball Bulgur Bowl

with roasted bell pepper sauce, mushrooms & courgette
Golden Rice Pilaf with Broccolini, Edamame & Thai Basil

Golden Rice Pilaf with Broccolini, Edamame & Thai Basil

with serundeng-style topping, Romano beans & chili pepper
Hoisin Chicken Noodle Stir-Fry

Hoisin Chicken Noodle Stir-Fry

with scallions & peanuts
Pulled Chicken with Creamy Vegetable Soup

Pulled Chicken with Creamy Vegetable Soup

hidden carrot & courgette! | with basil & sunflower seeds
Creamy Chickpea Wraps with Yogurt Sauce

Creamy Chickpea Wraps with Yogurt Sauce

with cucumber salad & gomashio
Hot Smoked Salmon Potato Salad with Dill Dressing

Hot Smoked Salmon Potato Salad with Dill Dressing

with lemon mayonnaise, pickled onion & green beans
Hearty Sweet Potato Soup

Hearty Sweet Potato Soup

with crème fraîche, sourdough & pumpkin seeds
Steak with Garlicky Herb Dressing & Rainbow Slaw

Steak with Garlicky Herb Dressing & Rainbow Slaw

with potato wedges, spicy mayo & cucumber
Peanut-tastic Chickpea Curry with Sticky Eggplant Topping

Peanut-tastic Chickpea Curry with Sticky Eggplant Topping

over rice with sweet potato, lime & coriander
Pork Belly Fusion Ramen with Oyster Mushrooms & Kimchi

Pork Belly Fusion Ramen with Oyster Mushrooms & Kimchi

with pak choi, miso & fresh udon noodles
Pork Tenderloin in Spicy Thai-Style Peanut Sauce

Pork Tenderloin in Spicy Thai-Style Peanut Sauce

with rice, broccolini, green beans & scallions
Bulgogi Pork Noodles with Stir-Fried Vegetables

Bulgogi Pork Noodles with Stir-Fried Vegetables

with coriander, tahini & sesame seeds
Tuna Potato Salad with Honey Mustard Dressing

Tuna Potato Salad with Honey Mustard Dressing

with boiled egg, beetroot, apple & fresh herbs
Basa with Creamy Cherry Tomato Penne

Basa with Creamy Cherry Tomato Penne

with courgette, lemon & mint
BBQ Chicken with Piccalilli & Parsley Yogurt Sauce

BBQ Chicken with Piccalilli & Parsley Yogurt Sauce

over curried pearl barley with Romano pepper & green beans