Met onze Biefstukbox bereid je eenvoudig een goed stuk biefstuk met zelfgemaakte jus, truffel-friet, knoflook-champignons en salade met spekjes voor 4 personen. Een halfuurtje voorbereiden en dan kan de grill aan! Wie zet jij binnenkort in vuur en vlam met jouw kookkunsten?
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1400 g
Rustic French fries
1 piece
Parmigiano Reggiano DOP
100 g
Mayonnaise
10 g
Fresh chives
8 milliliters
Truffle-style extra virgin olive oil
40 g
Chopped walnuts
120 g
Mixed leaves of lamb's lettuce, arugula & frisée
75 g
Bacon lardons
1 sprig
Fresh rosemary
125 g
Butter
250 g
Chestnut mushrooms
3 piece
Garlic
1 piece
Shallot
4 piece
Marinated steak
3 teaspoon
Mustard
3 teaspoon
White wine vinegar
4 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: De pan is warm genoeg als de roomboter begint de bubbelen. Bak de biefstuk eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je biefstuk het liefst eet.
Tip: Door het rusten verdelen de sappen zich over het vlees en eet je een malsere biefstuk. Leg het aluminium pakketje eventueel op een warm bord, zodat de biefstuk zo min mogelijk afkoelt.