Skip to main content
Mango met zelfgemaakte granola

Mango met zelfgemaakte granola

3.8
(28)

Deze keer maak je de granola zelf. Je bakt het namelijk met bruine suiker, sesamolie en een beetje zout in de oven.

Allergens:
Gluten
Noten
Sesamzaad
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Lupine
Pinda's
Soja
Ei
Zwaveldioxide en sulfiet

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

120 g

Granola

(Contains: Gluten, Noten, Sesamzaad, Tarwe, Melk (inclusief lactose), Lupine, Pinda's, Soja)

1 unit

Mango

100 g

Labne

(Contains: Melk (inclusief lactose), Ei, Zwaveldioxide en sulfiet)

10 milliliters

Sesamolie

(Contains: Sesamzaad)

Not included in your delivery

50 g

Bruine suiker

pinch

Zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories497 kcal
Energy (kJ)2079.4 kJ
Fat34 g
Saturated Fat7 g
Carbohydrate33 g
Dietary Fiber8 g
Protein16 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove
Parchment Paper
Baking Sheet

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 150 graden.

Meng de granola met de bruine suiker, een snufje zout en sesamolie.
2

Meng de granola met de bruine suiker, een snufje zout en sesamolie. Verdeel dit over een bakplaat met bakpapier en bak 30 minuten in de oven.

Schil ondertussen de mango en snijd het vruchtvlees klein.
3

Schil ondertussen de mango en snijd het vruchtvlees klein.

Laat de granola afkoelen, verbrokkel het in kleine stukjes en bestrooi hiermee de mango.
4

Laat de granola afkoelen, verbrokkel het in kleine stukjes en bestrooi hiermee de mango. Garneer met de Turkse yoghurt.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes