De oorsprong van rillette ligt in Frankrijk, waar het gerecht van oudsher met varkensvlees werd bereid. Het vlees werd in veel vet gegaard, totdat het uit elkaar viel, om vervolgens te stollen in speciale terrines. Tegenwoordig zie je rillette in steeds meer varianten: gevogelte, konijn en ook vis. Wij hebben voor makreel gekozen. Met zijn rokerige smaak is deze vette vis perfect voor een rillette.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
80 g
Gerookte makreel
(Contains: Vis)
¼ unit
Knoflookteen
¼ unit
Sjalot
25 g
Kappertjes en augurken
4 unit
Baguette
(Contains: Gluten)
2 bunch
Verse kervel
3 tablespoon
Crème fraîche
(Contains: Melk (inclusief lactose))
2 tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
Meer informatie over onze Kerstboxen vind je hier: www.hellofresh.nl/kerst