
Aan smaak geen gebrek met deze kipshoarma, onze slager heeft het vast voor je op smaak gebracht met onder andere piment, cayenne, gemalen koriander, paprikpapoeder en kaneel. Samen met de makkelijke couscoussalade zet jij daardoor vliegensvlug een lekkere maaltijd op tafel.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
¼ unit
Knoflookteen
25 g
Mayonaise
(Contains: Ei, Mosterd)
40 g
Volkoren couscous
(Contains: Gluten)
100 g
Kipshoarma
2 unit
Volkoren pitabrood
(Contains: Gluten)
1 unit
Tomaat
¼ unit
Komkommer
5 leaves
Verse munt
(May be present: Selderij)
3 bunch
Verse bladpeterselie
(May be present: Selderij)
50 g
Gemengde sla
100 milliliters
Groentebouillon
½ milliliters
Zonnebloemolie
to taste
Peper en zout

• Verwarm de oven voor op 200 graden of gebruik een broodrooster om de pita's te verwarmen. • Bereid de bouillon. • Pers de knoflook of snijd fijn en meng door de mayonaise. • Doe de couscous in een kom, giet de bouillon erover, dek af en laat 10 minuten wellen.

• Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een koekenpan op middelmatig vuur. • Bak de kipshoarma in 6 – 8 minuten gaar. • Bak ondertussen de pita's 3 – 4 minuten in de oven of verwarm ze in een broodrooster.

• Snijd ondertussen de tomaat en de komkommer in blokjes. • Hak de muntblaadjes en bladpeterselie grof. • Meng de tomaat, komkommer, munt en bladpeterselie door de couscous en breng op smaak met peper en zout

• Verdeel de pita's over de borden. • Laat iedereen zelf de pita's vullen met de kipshoarma, de slamix en de knoflooksaus. • Serveer met de couscoussalade.