Skip to main content
Kipshoarma met couscoussalade

Kipshoarma met couscoussalade

4.1
(437)

Aan smaak geen gebrek met deze kipshoarma, onze slager heeft het vast voor je op smaak gebracht met onder andere piment, cayenne, gemalen koriander, paprikpapoeder en kaneel. Samen met de makkelijke couscoussalade zet jij daardoor vliegensvlug een lekkere maaltijd op tafel.

Allergens:
Ei
Mosterd
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

¼ unit

Knoflookteen

25 g

Mayonaise

(Contains: Ei, Mosterd)

40 g

Volkoren couscous

(Contains: Gluten)

100 g

Kipshoarma

2 unit

Volkoren pitabrood

(Contains: Gluten)

1 unit

Tomaat

¼ unit

Komkommer

5 leaves

Verse munt

(May be present: Selderij)

3 bunch

Verse bladpeterselie

(May be present: Selderij)

50 g

Gemengde sla

Not included in your delivery

100 milliliters

Groentebouillon

½ milliliters

Zonnebloemolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3770 kJ
Calories901 kcal
Fat38 g
Saturated Fat6.1 g
Carbohydrate101 g
Sugar7.4 g
Dietary Fiber9 g
Protein36 g
Salt2.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

wel
1

• Verwarm de oven voor op 200 graden of gebruik een broodrooster om de pita's te verwarmen. • Bereid de bouillon. • Pers de knoflook of snijd fijn en meng door de mayonaise. • Doe de couscous in een kom, giet de bouillon erover, dek af en laat 10 minuten wellen.

bak
2

• Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een koekenpan op middelmatig vuur. • Bak de kipshoarma in 6 – 8 minuten gaar. • Bak ondertussen de pita's 3 – 4 minuten in de oven of verwarm ze in een broodrooster.

snijd
3

• Snijd ondertussen de tomaat en de komkommer in blokjes. • Hak de muntblaadjes en bladpeterselie grof. • Meng de tomaat, komkommer, munt en bladpeterselie door de couscous en breng op smaak met peper en zout

serven
4

• Verdeel de pita's over de borden. • Laat iedereen zelf de pita's vullen met de kipshoarma, de slamix en de knoflooksaus. • Serveer met de couscoussalade.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes