
Bulgur is gemaakt van gebroken tarwekorrels die eerst gestoomd en gedroogd worden. Het resultaat is een volkoren product vol vezels, ijzer en B-vitaminen.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 piece
Tomato
1 piece
Garlic
50 g
Romano beans
2.5 g
Fresh flat leaf parsley
¼ piece
Lime
½ sachet(s)
Middle Eastern spice mix
75 g
Bulgur
(Contains: Tarwe May be present: Soja)
100 g
Chicken thigh strips with kebab spices
40 g
Labneh
1 piece
Carrot
1 tablespoon
Sunflower oil
150 milliliters
Low sodium vegetable stock
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper



Weetje: Wist je dat dit gerecht de helft van de ADH vezels bevat? De voornaamste bron is de bulgur, aangevuld door de 200 gram groente. Vezels zijn goed voor je darmflora en dat zorgt weer voor een sterke weerstand en een energiek gevoel. Daarnaast voel je je door veel vezels langer verzadigd.
