
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 unit
Bosui
4 unit
Ontbijtspek
4 unit
Ei
(Contains: Ei)
30 g
Geraspte belegen kaas
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ teaspoon
Paprikapoeder
½ tablespoon
Zonnebloemolie
2 tablespoon
Melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met zonnebloemolie.

Snijd de lente-ui fijn en het ontbijtspek in kleine reepjes. Breek de eieren boven een kom en roer samen met de melk luchtig met een vork of garde.

Meng de lente-ui, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng flink op smaak met het paprikapoeder, peper en zout.

Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvormpjes. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin.