Skip to main content
Chocolade-peer pannenkoeken

Chocolade-peer pannenkoeken

Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Soja

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

35 g

Pancake mix

0.24 piece

Egg

65 milliliters

Organic semi-skimmed milk

¼ piece

Pear

15 g

Chocolate chips

(Contains: Melk (inclusief lactose), Soja May be present: Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Not included in your delivery

½ teaspoon

Sugar

tablespoon

Olive oil

Nutrition Values

Calories155 kcal
Energy (kJ)648 kJ
Fat10.6 g
Saturated Fat3.6 g
Carbohydrate13.2 g
Sugar12.7 g
Dietary Fiber1.3 g
Protein1.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in blokjes. Klop met een garde de eieren los in een kom. Voeg de melk toe en spatel de pannenkoekenmix en eventueel de suiker erdoor.

2

Serveer het pannenkoekenbeslag aan tafel. Verhit de boter of olijfolie in je pannetje en bak de blokjes peer een paar minuten. Schenk er een beetje van het pannenkoekenbeslag over en bestrooi met de chocoladedruppels (zie Tip). Draai, zodra het beslag gestold is, de pannenkoek om en bak gaar en bruin.

Tip: Pas goed op dat de chocolade niet verbrandt!

This week's must-try HelloFresh recipes