
Cheddar is de perfecte kaas voor een cheeseburger: vol karakter en met een hoog vetgehalte, waardoor hij goed smelt.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
½ piece
Onion
⅓ piece
Cucumber
15 g
Grated cheddar
(Contains: Melk (inclusief lactose))
1 piece
Tomato
1 piece
Hamburger bun with sesame seeds
(Contains: Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Soja, Tarwe May be present: Noten, Gluten)
200 g
Potato wedges
1 piece
Beef-pork burger
(Contains: Tarwe, Ei May be present: Selderij, Soja, Mosterd)
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
1 teaspoon
White balsamic vinegar
½ tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
[Plant-based] butter
1 teaspoon
Mustard
to taste
Salt and pepper




Tip: Is niet iedereen liefhebber van mosterd? Laat de mosterd dan achterwege of serveer apart, zodat iedereen het zelf naar smaak kan toevoegen.