Skip to main content
Wraps met zalm en groenten
Wraps met zalm en groenten

Wraps met zalm en groenten

3.3
(437)

Coeur de boeuf zijn speciale tomaten! De tomaat heeft een gekke vorm en smaakt extra sappig.

Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Vis
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total25 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Sjalot

1 unit

Vleestomaat

2 sprig

Verse oregano

1 sprig

Verse krulpeterselie

(May be present: Selderij)

2 tablespoon

Crème fraîche

(Contains: Melk (inclusief lactose))

1 unit

Zalmfilet met huid

(Contains: Vis)

2 unit

Wit platbrood

(Contains: Gluten)

75 g

IJsbergsla met witte kool en peen

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

½ tablespoon

Extra vierge olijfolie

½ teaspoon

Witte balsamicoazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories853 kcal
Energy (kJ)3569 kJ
Fat38 g
Saturated Fat12 g
Carbohydrate86 g
Dietary Fiber13 g
Protein33 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Casserole with Lid
Wok with Lid
Tall-Sided Pan
Salad Bowl

Cooking Steps

Snijd de tomaat klein.
1

Snipper de sjalot. Snijd de tomaat klein. Ris de blaadjes van de oregano en snijd of hak fijn. Snijd of hak de peterselie fijn. Maak een saus van de crème fraîche en peterselie.

2

Snijd de zalmfilet in blokjes.

Roerbak de de zalm, tomaat en oregano.
3

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de sjalot 2 minuten op laag vuur. Voeg de zalm toe en bak 3 minuten op middelmatig vuur. Voeg vervolgens de tomaat en de oregano toe en roerbak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout en houd afgedekt warm.

4

Verhit een koekenpan op middelmatig vuur. Besprenkel het platbrood met water en verwarm het platbrood 30 seconden per kant in een droge koekenpan.

5

Meng de ijsbergsla-peenmix met de extra vierge olijfolie en witte balsamicoazijn in een saladekom.

Serveer met de overige salade en overige saus.
6

Smeer elk platbrood in met 1 el saus. Verdeel de zalm en de helft van de salade over het platbrood en rol het platbrood op. Serveer met de overige salade en saus.

More delicious recipes with similar ingredients

This week's must-try HelloFresh recipes