W51 - Open briefing - Premium - try to use NID: sea bass fillet🐟
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

W51 - Open briefing - Premium - try to use NID: sea bass fillet🐟

with Roasted Tomato, Prawn and Fennel Risoto

Labels:
Pescotarisch
Allergenen :
Vis
Schaaldieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd35 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

120 gram

Zeebaarsfilet

(Bevat Vis)

40 gram

Garnalen

(Bevat Schaaldieren)

½ stuk(s)

Venkel

75 gram

Risottorijst

½ stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

¼ stuk(s)

Rode peper

½ stuk(s)

Ui

125 gram

Rode cherrytomaten

5 gram

Vers basilicum

(Kan bevatten Selderij)

1 stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Citroen

10 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

300 ml

Zoutarme groentebouillon

1.5 el

[Plantaardige] roomboter

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3919 kJ
Energie (kcal)937 kcal
Vetten48.4 g
waarvan verzadigd19.8 g
Koolhydraten76.5 g
waarvan suikers8.5 g
Vezels14.4 g
Eiwitten45.8 g
Zout1.7 g

Benodigdheden

Steelpan
Citroenrasp
Large Frying Pan
Juicer

Instructies

1
2
3
4
5
6