Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
ml
Kokosmelk
75 gram
Bruine snelkookrijst
200 gram
Groentemix met wittekool
1 stuk(s)
Koolvis
(Bevat Vis)
gram
Verse bladpeterselie en koriander
(Kan bevatten Selderij)
10 gram
Cashewstukjes
(Bevat Cashewnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
stuk(s)
Limoen
gram
Gemberpuree
stuk(s)
Knoflookteen
zakje(s)
Groene currykruiden
10 ml
Vissaus
(Bevat Vis)
naar smaak
Peper en zout
½ el
Zonnebloemolie
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de rijst en kook de rijst 10 minuten. Giet hierna af en laat uitstomen zonder deksel.Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur.
Bak de groentemix 3 - 4 minuten aan.Voeg de currypasta toe en bak 1 minuut.Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met peper en zout. Meng goed door en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan.Pluk de blaadjes van het Thaise basilicum en snijd ze fijn.
Snijd de koolvis in de lengte doormidden en snijd in stukken van maximaal 1 cm. Breng op smaak met peper en zout.Roer de koolvis door de curry en verhit nog 1 minuut, of totdat de vis gaar is.
Verdeel de rijst over de borden en schep de curry hierop.Garneer met het Thaise basilicum.