
Vandaag snelle ramen op het menu! Je brengt deze Japanse noedelsoep op smaak met gomasio - een Japanse smaakmaker van gemalen sesamzaadjes en een snuf zout.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 cm
Fresh ginger
65 g
Chestnut mushrooms
1 piece
Garlic
1.5 piece
Scallions
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
10 milliliters
Soy sauce
(Contains: Soja, Tarwe)
1 piece
Egg
(Contains: Ei)
50 g
Mie noodles
(Contains: Tarwe)
½ piece
Pak choi
½ sachet(s)
Gomashio
(Contains: Sesamzaad)
½ piece
Carrot
1 tablespoon
Sunflower oil
1 teaspoon
[Plant-based] butter
400 milliliters
Low sodium mushroom or vegetable stock

Tip 1: Heb je geen paddenstoelenbouillon in huis? Gebruik dan groentebouillon.
Tip 2: Let je op je zoutinname? Gebruik dan een natriumarm bouillonblokje.

Tip: Let je op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en voeg eventueel later naar smaak toe.


Weetje: Ei is, naast vette vis, een van de weinige ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D. Deze vitamine krijgen veel mensen te weinig binnen, zeker in de winter met weinig zon.