Deze lunchsalade is binnen een handomdraai klaar en bereid je maar met slechts 6 ingrediënten! De geitenkaas gaat perfect samen met het zoete van de appel en cranberrychutney.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Fresh goat's cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
120 g
Arugula & lamb's lettuce
25 g
Walnuts
40 g
Cranberry chutney
1 piece
Apple
8 milliliters
Crema di balsamico
(Contains: Zwaveldioxide en sulfiet)
1 to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
1 tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
Verwarm de oven voor op 220 graden. Verwijder het klokhuis van de appel en snijd de appel in blokjes.
Meng in een saladekom de extra vierge olijfolie met de balsamicocrème, de appel en de slamix. Breng op smaak met peper en zout.
Leg de geitenkaas op een bakplaat met bakpapier. Verdeel de honing en de walnoten over de geitenkaas. Gratineer 3 - 4 minuten in de oven.
Verdeel de salade over de borden. Leg de geitenkaas met walnoten erop. Serveer met de cranberrychutney.