
In dit recept kruid je de beukenzwam en de walnoten met BBQ rub en sojasaus. Dit geeft het gerecht extra veel smaak!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
1 piece
Garlic
15 g
Walnuts
(Contains: Walnoten May be present: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
75 g
Spinach
(May be present: Selderij)
¼ sachet(s)
BBQ spice rub
90 g
Gigli
(Contains: Tarwe May be present: Soja, Lupine, Ei, Mosterd)
20 g
Tomato tapenade
(Contains: Zwaveldioxide en sulfiet May be present: Selderij)
½ piece
Red onion
5 milliliters
Soy sauce
(Contains: Tarwe, Soja)
50 g
Crème fraîche
(Contains: Melk (inclusief lactose))
75 g
Shimeji mushrooms
½ tablespoon
Olive oil
0.13 piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper

Tip: Wil je snel klaar zijn? Gebruik dan een waterkoker om het water te koken.

Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en serveer apart. Wie wil kan eventueel naar smaak een beetje toevoegen.


Weetje: De walnoot is de enige noot die ALA bevat. ALA is een plantaardig omega 3-vetzuur - goed voor je hart, bloedvaten en je hersenen.