Skip to main content
Conchiglie met rode pesto met gebakken geitenkaas

Conchiglie met rode pesto met gebakken geitenkaas

met rucola, basilicum en pompoenpitten

4.3
(53)

Conchiglie wordt geprezen om zijn vorm - de pastaschelpjes vullen zich perfect met de saus en leveren zo smaakvolle hapjes op!

Tags:
Family
Veggie
Allergens:
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Cashewnoten

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total20 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyEasy
Serving amount

½ piece

Onion

½ piece

Bell pepper

1 piece

Tomato

90 g

Conchiglie

(Contains: Tarwe May be present: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)

1 piece

Matured goat's cheese

(Contains: Melk (inclusief lactose))

2.5 g

Fresh basil

(May be present: Selderij)

40 g

Pesto rosso

(Contains: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten May be present: Pinda's, Noten)

20 g

Arugula

5 g

Pumpkin seeds

(May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olive oil

½ tablespoon

Extra virgin olive oil

½ tablespoon

Balsamic vinegar

to taste

Salt and pepper

Energy (kJ)4123 kJ
Calories985 kcal
Fat59.4 g
Saturated Fat19.6 g
Carbohydrate77 g
Sugar7.6 g
Dietary Fiber9.4 g
Protein30.3 g
Salt1.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.
Pan with Lid
Baking Sheet with Baking Paper
Large wok or sautépan
Salad Bowl

Cooking Steps

Pasta koken
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de pasta.
  • Snipper de ui en snijd de paprika en tomaat in blokjes.
  • Kook de pasta, afgedekt, in 14 - 16 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
Groenten bakken
2
  • Leg de geitenkaas op een bakplaat met bakpapier en bak 8 - 10 minuten in de oven.
  • Verhit ondertussen de olijfolie in een grote wok of hapjespan op middellaag vuur en fruit de ui 2 minuten.
  • Voeg de paprika en tomaat toe en roerbak 5 - 6 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Salade bereiden
3
  • Voeg de pasta en de rode pesto toe aan de wok of hapjespan en verhit 1 minuut.
  • Meng in een saladekom de zwarte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  • Voeg de rucola toe aan de saladekom en meng met de dressing.
  • Scheur het basilicum klein.
Serveren
4
  • Verdeel de rucola over diepe borden.
  • Schep de pasta op de rucola en leg de geitenkaas erbovenop.
  • Garneer met de pompoenpitten en het basilicum.

Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.

More delicious recipes with similar ingredients

Highest-rated dinner recipes

This week's must-try HelloFresh recipes