
Receptontwikkelaar Chiara: "Dit noedelgerecht is geïnspireerd op de 'Swicy' trend waarbij zoet met pittig gecombineerd wordt. De hoisin, honing, sambal en pikante honingpinda's in dit recept omarmen deze trend en geven veel smaak aan het gerecht."
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
50 g
Mie noodles
(Contains: Tarwe)
25 g
Hoisin sauce
(Contains: Tarwe, Soja, Sesamzaad)
5 milliliters
Sesame oil
(Contains: Sesamzaad)
10 g
Hot honey peanuts
(Contains: Pinda's May be present: Sesamzaad, Noten)
5 g
Ginger paste
1 piece
Garlic
80 g
Vegetarian beef-style pieces
(Contains: Tarwe, Soja, Gerst, Ei)
200 g
Vegetable mix with cabbage
(May be present: Selderij)
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
½ tablespoon
[Reduced salt] soy sauce
1 tablespoon
Sunflower oil
1 tablespoon
Flour
to taste
Sambal
to taste
Salt and pepper

Tip: Doe dit vlak voor het bakken zodat de vegetarische rundvleesstukjes krokant wordt.


