Skip to main content
Naanpizza met tonijn en olijven
Naanpizza met tonijn en olijven

Naanpizza met tonijn en olijven

met paprika en een tomaat-komkommersalade

4.1
(896)

Deze Skipjack tonijn van Fish Tales wordt met hengel en lijn gevangen, wat zorgt voor minimale bijvangst. Mede hierdoor verdient deze vis het MSC-keurmerk.

Allergens:
Vis

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total20 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ piece

Bell pepper

1 piece

Garlic

15 g

Leccino olives

½ can

Tuna packed in water

(Contains: Vis)

1

Tomato paste

⅓ sachet(s)

Middle Eastern spice mix

1 piece

Naan

15 g

Grated mature cheese

⅓ piece

Cucumber

1 piece

Tomato

0.16 sachet(s)

Dried rosemary

Not included in your delivery

1 tablespoon

Extra virgin olive oil

to taste

Salt and pepper

½ tablespoon

White wine vinegar

Nutrition Values

Calories723 kcal
Energy (kJ)3025 kJ
Fat33 g
Saturated Fat7 g
Carbohydrate77 g
Sugar21 g
Dietary Fiber7.9 g
Protein23 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Baking Sheet with Baking Paper
Salad Bowl

Cooking Steps

Voorbereiding
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de paprika in reepjes. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de olijven in plakjes.
  • Laat de tonijn uitlekken.
Pizza maken
2
  • Meng in een kom de tomatenpuree met tonijn, knoflook en 1/3 zakje Midden-Oosterse kruiden per persoon.
  • Leg de naanbroden op een bakplaat met bakpapier en besmeer ze met het tonijn-tomatenmengsel.
  • Verdeel de helft van de paprikareepjes en de helft van de olijven hierover.
  • Verdeel de geraspte belegen kaas over de pizza's.
Pizza bakken
3
  • Bak de naanpizza's 8 - 10 minuten in de oven.
  • Snijd de komkommer en de pruimtomaat in blokjes.
  • Maak in een saladekom een dressing van per persoon: 1 el extra vierge olijfolie, 1/2 tl gedroogde rozemarijn, 1/2 el wittewijnazijn, peper en zout.
  • Meng hier de tomaat, komkommer en de rest van de olijven en paprikareepjes doorheen.
Serveren
4
  • Verdeel de naanpizza's over de borden.
  • Serveer met de salade.

Tip: Wist je dat tomaten uit blik bijna net zoveel vitaminen en mineralen bevatten als verse tomaten? Bij elkaar opgeteld bevat dit gerecht meer dan 250 gram groente!

This week's must-try HelloFresh recipes