
Aardperen hebben van nature een rokerige en nootachtige smaak waardoor je niet veel smaakmakers hoeft toe te voegen! Het zijn kleine smaakbommetjes.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
600 g
Potatoes
400 g
Jerusalem artichoke
2 piece
Garlic
2 piece
Shallot
1 piece
White baguette
(Contains: Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge May be present: Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd, Selderij, Soja, Noten, Sesamzaad)
20 g
Hazelnuts
(Contains: Hazelnoten May be present: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
10 g
Cress
15 milliliters
Truffle-style olive oil
3 tablespoon
[Plant-based] butter
2 teaspoon
White balsamic vinegar
1000 milliliters
Low sodium vegetable stock
4 tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper