
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze bowl met smakelijke Coppa di Parma en mozzarella maak je met verse pasta. Zo zet je binnen een paar minuten een volwaardige lunch op tafel!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
250 g
Penne
(Contains: Gluten May be present: Ei, Soja, Lupine, Mosterd)
125 g
Rode cherrytomaten
50 g
Groene pesto
(Contains: Melk (inclusief lactose), Noten)
40 g
Rucola en veldsla
50 g
Mayonaise
(Contains: Ei, Mosterd)
50 g
Coppa di Parma
1 ball
Mozzarella
(Contains: Melk (inclusief lactose))
to taste
Peper en zout
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.